Telecabina La Molina + Tubbing


Telecabina La Molina + Tubbing, gaudeix de la neu a La Molina.

El Telecabina La Molina-Alp 2500 es va posar en marxa l’any 1999 a l’estació d’esquí de La Molina, administrada per Ferrocarrils de la Generalitat Catalana (FGC), per enllaçar amb el domini de l’estació d’esquí de Masella, anomenat el conjunt de dominis esquiables com ALP2500.

Supera un desnivell de 700m i permet veure la panoràmica de la Cerdanya, el Ripollès i el Berguedà. A l’estiu és un dels principals atractius de la Molina ja que l’estació superior es converteix en punt de sortida de diverses activitats d’oci.

A l’estiu és un dels principals atractius de la Molina per què l’estació superior es transforma en el punt de diverses activitats d’oci. I a l’hivern ens permet tenir una bona panoràmica de la Cerdanya Francesa, Ripollès i part de la Cerdanya Catalana amb el color característic d’aquesta estació: el blanc.

El Tubbing, una activitat a l’aire lliure que permet llançar-se per uns tobogans mitjançant un flotador circular. És una activitat controlada que assegura la diversió per a tota la família. Divertida i molt fàcil, practicable a l’estiu i a l’hivern.


Dins del Forfait Sensacions:

  • Pujada i baixada amb el Telecabina
  • 6 Baixades al Tubbing