Senderisme en estrella


cerdanya

Descobriu La Cerdanya a peu allotjant-vos en un hotel****

La vall de la Cerdanya és una de les més grans d’Europa, amb una amplia diversitat d’ecosistemes, reserves protegides de gran bellesa i amb més de 3000 hores de sol a l’any. És un lloc on encara es poden seguir les petja-
des del passat, recuperar la màgia de les fades de l’aigua, follets i bruixes. Aquesta vall es troba envoltada per tres països: Espanya, França i Andorra; és un territori molt pintoresc i muntanyós.

Oferim diversos llibres de rutes autoguiades amb les descripcions detallades de tota la informació que necessita. La majoria de rutes ofereixen l’opció de triar entre dos nivells: fàcil i mitjà.


1. Paisatges de Prullans (circular)

Explorar la zona de l’entorn de Prullans (pintoresc poble de muntanya on està l’hotel), també anomenat Mirador de la Cerdanya, conegut per les seves impressionants vistes panoràmiques. 5,4 km (150 m. de desnivell) o 9 km (264m. de desnivell)


2. Volta pel pont del diable (Loop)

Un passeig pels autèntics pobles pirinencs on el temps sembla haver-se detingut, una impressionant vista de la vall on es troba la història de la llegenda negre del pont del diable. 14.4 km (450 m. de desnivell)


3. La Gran Vall (circular)

Descobreix la plana de la vall i segueix una variant del camí de Sant Jaume passant per pastures verdes plenes de bestiar al llarg del riu Segre, esglésies romàniques i pobles pintorescs. El camí creua un pont penjant. 5,4 km (100 m. D’altitud) o 19,9 km (100 m. D’altitud)


4. Prats de Cadí / Mirador del Pla de l’Àliga (circular)

Un passeig panoràmic pel Parc Natural Cadí-Moixeró, on creuarem el bonic poble de muntanya d’Estana. L’excursió porta fins a la impressionant falda del Cadí. 4,7 km (257m. de desnivell) o 7,7 km (399 m de desnivell)


5. Masies de Prullans (circular)

Descobreix antigues cases de pagès d’estil pirinenc i les ruïnes de la prehistòria i història antiga de Catalunya. Admireu el paisatge mediterrani i les magnífiques vistes panoràmiques de la serra de Cadí. L’excursió continuarà explorant una bella cova. 11.8 km (617m. de desnivell)


6. Seguint les petjades dels càtars (no circular)

Un passeig amb un fons històric: es recorre un tram del GR-107 i es segueixen els passos dels càtars que fugien de la Inquisició. Es pot caminar al llarg del bell riu de la Llosa i visitar una bonica cascada. 4.9 km. (194m. de desnivell) o 16,8 quilòmetres. (496m. de desnivell)


7. Els llacs de muntanya (circular i no circular)

Descobreix un llac de muntanya fent un passeig. Una experiència inoblidable !!! Triï el seu lloc tranquil i acollidor, on es respira aire pur. 3,92 km (189m. de desnivell) o 16 km (1.200 m. de desnivell) o 6,09 km (229m. de desnivell) o 6,23km (318m. de desnivell)

 

PREU: 449€/persona


EL PREU INCLOU:

Gran ventall d’opcions d’allotjament a escollir:

– Hôtel Muntanya & SPA ****: habitació doble (standard o superior)

– Aparthotel Ca L’Auren: Apartement 2- 8 persones

– Bungalow Park La Cerdanya: Bungalow 2-8 persones

Mitja pensió


EQUIPEMENTS PELS SENDERISTES:

– Punt d’informació amb mapes, guies i assessorament

dels nostres guies

– Botiga de material

– Aixugabotes

– Possibilitat d’esmorzar d’hora + picnic + menú per

senderistes

– Massatges especials i SPA

– Passejos/Sortides guiades