Escapada SPA&Wellness a la Cerdanya

Escapada Romàntica: desconnexió i natura

Wellness, SPA, Relax, Aigües Termals, Natura… en parella

Escapada SPA Wellness a la Cerdanya és un paquet pensat per gaudir al màxim de les instal·lacions i serveis de qualitat del Cerdanya ECOresort-SPA. Ideal per passar un cap de setmana de relax, natura i benestar, o bé en parella o amb amics. Cap de setmana de desconnexió i recàrrega de bateries.

Un paquet Wellness-Benestar perfecte per fer-lo durant els mesos de tardor i hivern, períodes en els que l’SPA i les aigües termals ens venen més de gust.

Escapada SPA Wellness a la Cerdanya
2 Nits d’Hotel en Estudi de 2 places (allotjament i esmorzar). Estudi lluminós i hipoal·lergènic amb vistes idíl·liques al Cadí.

Divendres tarda:

.- Circuit SPA Panoràmic amb magnífiques vistes al Cadí (1,5h aprox.).
.- Piscina Wellness Cerdanya.

Dissabte matí:

.- Sessió de Bany de Bosc a la Natura 10h a 13h (connexió amb un mateix i connexió amb la natura, aplicant tècniques de relaxació) o activitat similar segons época de l’any, com per exemple Raquetes de Neu a l’Hivern.

Dissabte tarda:

.- Relax a les aigües sulfuroses de Dorres (banys romans en plena natura i aigües termals que surten directament de sota terra).
.- Piscina Wellness Cerdanya.

Diumenge matí:

.- Massatge Personalitzat de 50′ (a escollir segons la carta. Possibilitat de combinar 2 tractaments locals).
.- Circuit SPA Panoràmic amb magnífiques vistes al Cadí (1,5h aprox.).
.- Piscina Wellness Cerdanya.

  • Material Personal: banyador, roba d’esport, calçat esportiu o de muntanya, roba d’abric (segons època de l’any), impermeable, crema solar, motxilla d’esquena, aigua.
  • Desplaçament fins a les zones de les activitats.
  • Taxa Turística. Directament a l’allotjament. Fins 16 anys no es paga. Més de 17 anys entre 0,25€ i 1,5€ pax i nit en funció de la categoria de l’establiment que escolliu.
  • Els canvis d’activitats un cop feta la reserva són limitats. Hi han activitats que un cop reservades NO permeten canvis.
  • Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
  • Les activitats no són reemborsables. En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono.

Escapada SPA Wellness a la Cerdanya

Tarifes desde:

Adults 246€ per persona.

* Oferta no vàlida en T.A (agost, ponts-festius i del 25-12 al 05.01). Consultar tarifes.

Sol·licita preus i disponibilitat

    PAQUETS RELACIONATS

    Et pot interessar