Area Discovery

Granja & Park

El Parc d’Activitats Cerdanya i Granja d’Entorn Rural és un ESPAI LÚDIC pensat per passar unes hores plenes d’activitats i experiències per a tots els públics (nens, adolescents i adults) i gaudir així dels amics i de la família.

preu

Preu Entrada Bàsica 6,50€

Suplements

Tir amb Arc 9€

Passeig en Poni 4,50€

horari

Dissabtes i diumenges de 11h a 14h

Com funciona?

Del total d’activitats a realitzar, n’hi ha que estan estructurades en un sistema de puntuació per tal de valorar la vostra efectivitat.

L’ordre de les activitats és lliure. Per tal de saber quins jocs estan ocupats i quins no, heu de consultar sempre al monitor.

El monitor us donarà les instruccions d’ús de cada joc i les normes de seguretat. No podeu utilitzar CAP joc sense disposar del manual d’ús

Activitats

És un circuit en forma d’oval, d’uns 300m de recorregut i amb un cert desnivell. Per tant, una de les corbes del circuit s’agafarà amb pujada i l’altra banda amb certa baixada.

Disposem d’un total de 7 Karts, dels quals n’hi ha 3 específics pels nens i 4 més que tant els poden utilitzar els nens com els adults (fins a 100kg màxim de pes). A més a més també podeu gaudir de 2 Patinents amb rodes tot terreny (només nens).

Els Karts d’adults poden incorporar diferents complements: una cadireta per un nen o bé un petit remolc amb dos cadiretes per nens.

Aquesta activitat consisteix en fer un circuit amb uns esquís de fusta als peus, es requereix molta concentració i coordinació entre els components. El circuit té diferents corbes i canvis de direcció per tal de donar-li un plus de dificultat.

Per manipular els esquis de fusta hem d’agafar les cordes que uneixen els skis amb les mans i coordinar-nos amb el company del darrera. Tenim que coordinar molt bé el moviment d’aixecar els skis i fer-ho tots dos al mateix temps. Al principi resultarà més fàcil que un dels dos components vagi marcant el ritme: 1 dreta, 2 esquerre i anar marcant 1,2, 1,2… al ritme que vagi millor.

Joc de punteria que s’assimila molt al típic joc de fireta d’encertar les anelles al coll d’una ampolla de vidre.

Aquesta activitat consisteix en llançar unes anelles (des d’una distància concreta, diferent per nens i adults) a uns pals que estan col·locats al terra amb una estructura de fusta. Cada un d’aquest pal té una puntuació. L’objectiu és aconseguir quants més punts millor.

El Circuit d’Habilitats està compost per un total de 10 jocs d’habilitat i destresa. Trobem jocs d’equilibri, troncs de diferents alçades, joc de les rodes, ponts de cable, pont tibetà, passos de cordes… Aquests jocs estan situats a una alçada de 50cm del terra. Cada joc té una barana perquè els nens puguin aguantar-se i millorar així el seu equilibri. Però tot i això és obligatori que els pares estiguin sempre al costat dels nens per tal de donar-los una mà en moments que els hi sigui necessari.

Els 10 jocs del circuit d’habilitats estan col·locats de tal manera que hi ha una progressió en la dificultat. El primer joc és el més fàcil i l’últim joc és el més difícil. Per tant tindrem que anar seguint l’ordre dels jocs. Els jocs estan limitats per unes cordes que fan de límit, i que per cap motiu ens el podrem saltar. Els pares aniran seguin als nens al seu costat i ajudant-los quan sigui necessari.

Damunt d’una taula hi haurà col·locades 10 llaunes (4 llaunes a la base, 3 llaunes a la 1ª fila, 2 llaunes a la 2ª fila i 1 llauna al cim de la piràmide). L’activitat  consisteix en tombar el màxim número de llaunes possible. L’objecte amb el que llançarem són uns petits saquets de roba per tal de no malmetre les llaunes amb l’impacte.

Cada jugador llençarà tres cops (és a dir, 3 saquets) contra les llaunes. Després es tornaran a muntar i podrà llençar el següent jugador. Hi han dos distàncies de llançament per nens i adults. Per considerar que una llauna esta tombada no fa falta que hagi caigut al terra, simplement que no estigui en posició dempeus. Pot ser que estigui tombada però al damunt de la taula.

El tres en línia, és un joc tradicional, on l’objectiu és aconseguir posar tres peces de manera que estiguin en línia recta (horitzontal, vertical o diagonal). El joc que us trobareu al Parc Activitats Cerdanya té unes dimensions poc habituals, d’aproximadament 1m per 1m. El trobareu col·locat damunt la gespa i podreu disputar el joc en plena natura.

Cada jugador té tres peces i les va posant sobre el tauler. Cal fer tres en ratlla (horitzontal, verticalment o en diagonal). Si en posar les peces no s’ha fet 3 en ratlla es van movent les peces pel tauler seguint la quadrícula fins a aconseguir-ho.

Les Bitlles és un joc tradicional català que consisteix en tirar un conjunt de 6 bitlles al terra mitjançant 3 bitllots (bitlles petites). L’objectiu principal és tombar a terra 5 de les 6 bitlles, és a dir, sempre hem d’intentar deixar-ne una de plantada, ja que és la manera d’aconseguir més puntuació.

Cada jugador, ja sigui home, dona o nen, tirarà d’una distancia diferent. Per cada tirada es pot llençar fins a un màxim de 3 bitllots (però no és necessari tirar-los els 3, ja que si amb el primer bitllot ja fas bitlla -tombes 5 bitlles- doncs no fa falta continuar ja que has aconseguit la màxima puntuació).

El Circuit de Túnels està compost per un total de 8 túnels diferents. Aquest túnels es diferencien tan pel diàmetre com per la llargada del mateix. El circuit comença amb túnels més aviat curts i de gran diàmetre, i cada cop es van fent més petits i més llargs. Acaba amb el Super-Túnel de 16m de llargada!

Els 8 túnels del circuit estan col·locats de tal manera que hi ha una progressió en la dificultat, per tant tindrem que anar seguint l’ordre establert. Tot el circuit de túnels està limitat per unes cordes que marquen el sentit a seguir, i que per cap motiu ens el podrem saltar. Els pares són una peça clau en aquest circuit, ja que et tot moment tenen que anar controlant que els nens entrin i surtin dels túnels.

Comprova disponibilitat i consulta els preus

Entrada matí o tarda