Area Discovery

Empreses

Vivim un moment crític en què és necessari apostar per les persones i per una visió més humana i personal de les relacions empresarials. A les reunions i formacions d’empresa només acostumem a interioritzar un 10% de la informació que ens presenten però amb l’ajuda d’experiències significatives i sentiments personals això canvia radicalment.

Oferim una personalització de tots els nostres serveis i un ventall d’activitats i experiències originals i autèntiques que crearan una atmosfera de convivència i confiança entre tots els assistents, assegurant la seva participació i l’assimilació dels missatges que volem transmetre.

Volem destacar que les formacions també són possibles en èpoques vacacionals i que oferim servei de guarderia i activitats pels acompanyants de manera que es puguin fer compatibles la formació, la família i la diversió.

Descobreix els seminaris amb ànima i deixa’t sorprendre per la nostra proposta per empreses.

LES NOSTRES ACTIVITATS ESTRELLA

Inspira’t en les nostres activitats estrella per imaginar tot el que podem oferir!

Depenent dels objectius de l’esdeveniment, podem proposar activitats relacionades amb la pertinença al grup, creixement personal, motivació, benestar o, simplement, divertir-nos tots plegats i passar uns dies únics.

Expliqueu-nos la vostra idea i us dissenyarem un projecte original i personalitzat.

Activitat en grup i esportiva que ens motivarà i farà partícips a tots els assistents a l’activitat, a més de fer-nos conèixer algunes de les rutes més emblemàtiques de la zona.  Hi ha diferents nivells i és apte per a tothom.

Inclou el lloguer de raquetes i guiatge, a més d’un recull de fotografies pel record.

Els beneficis del contacte i la contemplació de la natura combinats amb el benestar de les nostres instal.lacions de Wellness no el deixaran indiferent. Els convidem a gaudir del circuit de 2 hores d’spa compost per diferents tipus de sauna, piscina relaxant, dutxes de contrastos i el nostre jacuzzi exterior panoràmic. També possibilitem l’opció de tancar l’spa en exclusiva pel seu grup a partir de les 22,00hrs (sol·licitar pressupost)

Els nostres terapeutes poden complementar el circuit d’spa amb un tastet de massatges o tractaments diversos.

Experimentarem els beneficis dels boscos terapeutics de la mà d’una especialista en aquest técnica japonesa, afavorint el nostre benestar físic i mental. S’ha comprovat que aquesta pràctica ofereix beneficis a la salut de les persones que la practiquen, fins i tot dies després de l’experiencia.

Inclou: guiatge professional i assegurança

La música ens allibera de les tensions i sovint ens ajuda a recordar i tenir presents les nostres arrels. Els proposem balls amb música tradicional del Pirineu en una activitat lúdica que afavoreix la integració de tot el grup.

Inclou taller amb aprenentatge amb músics de Folk del Pirineu.

Els nostres monitors i guies ens descobriran els racons més icònics i espectaculars de la Cerdnaya. El contacte amb la natura afavoreix l’estat d’ànim i la salut de les persones i podem adaptar les excursions a tots els nivells.

Inclou el guiatge, a més d’un recull fotogràfic

Durant un matí o una tarda, farem una activitat divertida i de treball en equip, caracteritzant-nos, preparant i gravant una pel.lícula en la que el grup serà el protagonista absolut! Una activitat ideal per treballar en equip i passar una estona inoblidable!

Inclou: vestuari i pel·lícula pel record

Preus: a consultar

Gimcana formada per diversos jocs de dinàmica, aventura i estratègia, molts d’ells a la natura, que ens ajudarà a dinamitzar i energitzar el grup, a més de propiciar el Team Building.

Inclou tot el material necessari

Altres idees d’activitats a destacar

 • Sessió de ioga, Pilates o risoteràpia a la natura o en sala segons la climatologia
 • Ruta a cavall/classe hípica
 • Sortida a veure els estels amb flassada i vi calent
 • Sortida amb bicicleta elèctrica
 • Gimcana Fantashistory
 • Taller gastronòmic (màxim 20 persones)
 • Entre altres: visites culturals, vols en globus, vols captius, ràfting, piragüisme… I estem oberts a altres peticions, tenim recursos i motivació per trobar allò que ens sol.liciten amb un servei personalitzat i adaptat a les seves expectatives…

Altres propostes que no els deixaran indiferents

 • Dinar de camp amb graellada
 • Taller esmorzars saludables
 • Taller de gastronomia
 • Cremat
 • Sopars temàtics
 • Degustacions de productes locals
 • Chill-out a la piscina
 • Discoteca

Cerdanya EcoResort ofereix uns espais únics

El nostre Cerdanya EcoResort disposa d’unes instal.lacions completes i actualitzades on podem donar cabuda a qualsevol tipus d’esdeveniment, des de reunions i retirs d’empresa de petit format fins a grans esdeveniments i celebracions.

Posem a la seva disposició diferents tipus d’allotjament que s’adaptaran a les seves necessitats:

De la mateixa manera, podem oferir un ampli ventall de sales amb llum natural amb capacitats des de 20 fins a 350 persones. Es troben totalment equipades i es poden adaptar a les reunions i activitats que es celebrin al llarg de la seva estada amb un muntatge totalment personalitzat.

Els espais on acostumem a servir els coffee-break,  ja siguin interiors o a l’aire lliure, ofereixen unes vistes privilegiades a la Serralada del Cadí.

Gastronomia

Cerdanya EcoResort es diferencia, entre altres motius, per oferir una gastronomia autèntica, basada en productes de proximitat i ecològics i pensant en la salut i el benestar de les persones que ens visiten.

Volen donar a conèixer la gastronomia catalana amb accent pirinenc, treballant per recuperar els plats més emblemàtics de la cuina cerdana i oferint, al mateix temps, alternatives variades per a tots els gustos.

Els convidem a conèixer el nostre buffet de qualitat, les graellades al jardí, els nostres sopars de gala, les vetllades gastronòmiques i moltes més opcions que els faran degustar i gaudir dels sabors de la terra.