Contractar un Guia Exclusiu

Importància d'anar amb Guia


La importància d’anar acompanyat d’un Guia de Muntanya Exclusiu:

L’exclusivitat d’un guia sempre ha tingut els seus avantatges, però precisament serà de vital importància en el període de post confinament. Malaugradament aquest estiu 2020 fer activitats a la natura guiades amb un guia exclusiu serà la tònica general. A continuació us presentem els grans avantatges d’aquest servei i més avall trobareu la tarifa de preus segons les activitats.


1.-
Poder estar per vosaltres i només per vosaltres. Els guies ens adaptem al vostre ritme, a les vostres necessitats, podem adaptar molt millor l’activitat al nivell del grup, tant en qüestions tècniques com les qüestions físiques. Què voleu parar a descansar? doncs parem. Què voleu fer fotos? doncs estem l’estona que vulgueu fent fotos. Què ara és hora de menjar-nos l’entrepà? doncs piquem tots…


2.-
Sempre hi ha clients que els hi fa por el fet de no poder seguir el ritme del grup, i això els hi produeix un estat de nerviosisme que encara ho empitjora, afectant tant a les capacitats físiques com tècniques. Amb un guia exclusiu no hem de seguir el ritme d’altres clients, sinó el ritme que vulgui el nostre grup. Això traquil·litza molt l’ànim grupal, i aquelles persones que és senten més dèbils, fa que siguin un més del grup. El ritme el marqueu vosaltres, nosaltres ens adaptem.


3.-
Dedicació només a vosaltres. Això significa que tota l’atenció del Guia anirà dirigida al vostre grupet, família, parella… De ben segur que aprendreu molt més, podreu gaudir de moltes més explicacions, tant tècniques com culturals, de natura… Podreu fer moltes més preguntes i fins i tot, en la majoria de guiatges, doncs hi ha temps per ensenyar-vos petits trucs tècnics, que de normal no s’expliquen. En activitats més tècniques com la ferrada, el ràpel, escalada… el fet de contractar un guía exclusiu comporta majors aprenentatges.


4.-
Grups reduïts, unitats familiars, parelles… aquests són els casos més freqüents que contracten un guia exclusiu. Això significa realitzar activitats amb grups reduïts entre 2 participants i 5-6 participants com a màxim.


5.-
El fet de NO compartir (hem afegit aquest punt donades les circumstàncies excepcionals) suposa un risc gairebé nul de contactes entre els clients. De normal ja esteu en contacte entre vosaltres i només hem d’afegir el risc del contacte amb el guia. Per part nostra prendrem totes les precaucions que se’ns exigeixin i aplicarem estrictament el protocol de desinfecció. Al ser poques persones al grup serà molt fàcil de poder mantenir les distàncies de seguretat.


RELACIÓ D’ACTIVITATS I PREUS DE GUIA EXCLUSIU:


Excursió de senderisme familiar = 90€ + IVA
Excursió de senderisme de mig dia = 105€ + IVA
Excursió a la Cova d’Anes = 95€ + IVA
Escalada i Mini-Ferrada = 95€ + IVA
Via Ferrada familiar = 105€ + IVA
Suplement per fer nivell 2 = 10€ per participant.
Via Ferrada nivell 2 = 115€ + IVA
Suplement per fer nivell 3 = 10€ per participant.