Parc Animalier


Parc Animalier, la fauna dels Pirineus.

És el parc d’animals salvatges més gran dels Pirineus. Està ubicat en un espai muntanyenc natural al terme municipal de les Angles. Aquest parc es va inaugurar el 20 de desembre de 1994. Per a tots els amants dels animals i de la natura és molt recomanable.

Al Parc Animalier trobem fauna pirinenca en estat semisalvatge i que gairebé es pot tocar. Està ubicat a la comarca del Capcir (França), en territori francès a molt pocs quilòmetres de la frontera de Puigcerdà.


El parc té molt d’encant i això es pot apreciar ràpidament, tant és així que disposen de llocs estratègics per poder observar i analitzar els diversos animals. Cada una de les espècies està dins d’un tancat al que s’accedeix a través d’un sistema de portes de seguretat, això a excepció dels óssos, llops i cérvols, els quals s’han d’observar des de l’altre costat de la tanca.


A més a més:

  • Just a l’entrada del recinte s’ha rehabilitat un circuit on es veuen reproduïdes pintures rupestres. És senzill però ajuda a entendre com veia l’home primitiu als animals que l’envoltaven i dels que en ocasions s’alimentaven.

Dins del Forfait Sensacions:


  • Entrada General al Parc Animalier.
  • Fins als 16 anys es considera infantil.
  • Important descompte per als infantils.