MASELLA

Esquí Alpí a la Cerdanya


Les Estacions d’Esquí: MASELLA i MOLINA

FORFAITS A PREU REDUÏT

esqui a la masella la cerdanya

ESQUIAR A MASELLA

Les millors ofertes Garantitzades AQUÍ!

estació d'esquí la masella la cerdanyaSituada a la comarca de La Cerdanya, en els municipis d’Alp de Cerdanya, Das i Urús. Dins el Parc Natural del Cadí-Moixeró la seva cota màxima és la Tosa d’Alp (2535m) i la cota mínima el Pla de Masella (1600m).

El principal centre de gestió i d’accés a l’estació ,està al Pla de Masella, però també hi ha els sectors de Coma Oriola (1950m) i La Pia (1700m) on també hi ha serveis de compra de forfets i lavabo, així com a bars.

Des de Prullans hi ha 22km, aproximadament 30’ de trajecte.


Descripció:

Estació encarada al nord, situada a l’obaga, cosa que permet una de les temporades més llargues del Pirineu. Gran part de l’estació, exceptuant cotes altes, està al mig del bosc, on la qualitat de la neu és excel·lent ja que queda a recer de ventades.

Hi trobem un desnivell de 935m amb un total de 74 Km esquiables amb 18 remuntadors, 4 d’ells desembragables.

Te un gran sistema d’innivació, amb 536 canons d’última generació que cobreixen la totalitat del desnivell esquiable, amb 45 Km esquiables en cas de poca precipitació natural.

Des de fa uns anys hi trobem l’esquí nocturn, amb 10Km esquiables també la zona del snowpark. Son 13 pistes il·luminades amb zona chillout al pla de Masella i zona Nocilla a Pletes.

En quan a serveis, trobem: lloguers de material, reparació de material, botigues esportives, servei mèdic, zona guardaesquís, bars i restaurant, lavabos i escola d’esquí i Snow.En les pistes trobarem 4 bars i al cap damunt de l’estació, el refugi guardat de Niu d’Àliga.


Quines pistes i àrees hi ha?mapa de pistes estació esquí la masella la cerdanya

A Masella hi trobem 64 pistes: 9 verdes24 blaves, 22 vermelles i 9 negres. Trobem tres zones temàtiques: Parc la Pleta (Snow Park), Estadi d’iniciació a la competició a la pista Eslàlom de Pleta i el Jardí de Neu (iniciació per als mes petits, de 3 a 6 anys).

Hi ha dos zones per a debutants, al Pla de Masella i al sector de Coma Oriola.

Hi trobem la pista més llarga del Pirineu Oriental, unió de dues pistes: Dues Estacions + La Plana, 7Km.


Qué anar-hi a fer?


esqui a la masella la cerdanyaEstació ideal
en dies de molt fred i/o amb vent fort. Les cotes mitges i baixes, pràcticament estan sempre obertes.

Es una estació molt familiar i sobretot per iniciar-se en l’esquí alpí o Snow. Hi ha bones pistes amb molta amplada.

De cara a esquiadors amb nivell es ideal per anar-hi entre setmana ja que nomes hi sol haver escolars i la qualitat de la neu està immillorable. I després de bones nevades, en el sector de la Tosa i Isards trobem bons fora pistes i pistes que sovint tenen bamps.

També cal provar , ni que sigui un cop ja que fa fred, la sensació de l’esquí nocturn o pels adolescents, l’oportunitat d’estar a l’snowpark més hores practicant trucs i amb l’espai de Nocilla per complementar, amb unes creps, la nit.


ESQUIAR A MASELLA: punts a destacar:

L’adequació de les pistes és perfecte amb una flota de 8 màquines trepitjaneu que deixen les pistes en unes condicions excel·lents.

L’amplada de les pistes blaves que permet una bona iniciació.

El fet de que l’estació estigui en mig del bosc, dona la possibilitat de fer “forapistes” de nivell baix per als nens.

L’esquí nocturn amb les zones de chillout de Titanium a baix el Pla de Masella i la zona de Nocilla a Pletes. Durant el dia també hi ha la zona Nocilla al Pla.