LA MOLINA

Esquí Alpí a la Cerdanya


Les Estacions d’Esquí: MASELLA i MOLINA

FORFAITS A PREU REDUÏT

esqui la molina la cerdanya

ESQUIAR A LA MOLINA

Les millors ofertes Garantitzades AQUÍ!

logo molinaSituada en la major part en la comarca de La Cerdanya, l’estació d’esquí de La Molina també avarca la comarca del Ripollès en el sector d’Alabaus i Berguedà al sector de Coll de Pal. Dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró la seva cota més alta es la Tossa d’Alp (1535m) i la més baixa La Molina (1700m).

El centre de gestió i accés a l’estació està situat a la població de La Molina, a pista Llarga , Telecabina i Font Canaleta, però també trobem el sectors de Alabaus 1825m), Roc Blanc (1750m) i Coll de Pal (2100m) on hi ha servei de bar, lavabos i venta de forfets.

Hi ha servei de bus fins la zona de La Molina (bus blanc) i de tren, des de Puigcerdà o Barcelona.

Des de Prullans tenim 30 Km, aproximadament uns 40’ de trajecte.


Descripció:

L’estació de La Molina està orientada a l’Est, en una zona poc arbrada. Té una zona baixa molt plana i s’estén per dos cims, que li dona una bona verticalitat a les pistes.

Hi trobem un desnivell de 835m amb un total de 61 Km esquiable amb 15 remuntadors, 1 d’ells telecabina.

Té  un sistema d’innivació de 455 canons que cobreix 21Km esquiables.

la molina escola esqui cerdanyaLa Molina a acollit varis campionats del Món d’esquí i snowboard, cosa que li ha proporcionat la inversió en una gran zona de freestyle, amb un superpipe (el més gran del Pirineu), circuit de border cros i altres mòduls.

En quan a serveis hi trobem 9 escoles d’esquí/snowboard, lloguer de material, àrea guarda esquis, reparació de material, servei mèdic, bars i restaurants i diverses empreses d’activitats.Al peu (o gairebé) de cada telecadira trobem un bar i en mig de les pistes hi trobem el bar de Costa Rasa i el refugi guardat de Niu d’Àliga en el top.

També compte amb un centre d’esports adaptats i servei de bus intern.


Quines pistes i àrees hi ha?


La Molina
té un total de 54 pistes, 13 verdes, 16 blaves, 18 vermelles, 7 negres. Hi trobem 3 zones infantils i parc de Neu, per als més petits, així com 2 pistes de trineus, 2 snowparks (Alabaus i Freestyle Trampolí), 2 pistes de raquetes de neu, 3 estadis de competició FIS i una pista adaptada per a PMR (persones de mobilitat reduïda).

Trobem 3 zones de debutants, 1 pista a Alabaus, tot el pla de La Molina i el sector de Coll de Pal.


Què anar-hi a fer?

La Molina és una estació familiar pensada per a que tothom pugui fer activitats a la neu encara que no els agradi esquiar. A part de les pistes i zones esmentades avanç, també hi ha un circuit Audi 4×4 al sector de Fontcanaleta, excursions en moto de neu a Alabaus, un parc d’aventura als arbres i un circuit d’ARVA ( Aparells de Rescat de Víctimes d’Allaus) a la zona del telecabina, excursió amb màquina trepitjaneu, múixing, tastet de vins a Costa Rasa i Niu d’Àliga, làser combat, segway, busseig al llac i sopar d’altura al Niu d’Àliga.

És ideal per anar-hi amb els més petits a tirar-se amb trineu i també per adolescents i no tan adolescents que els agradi el món del Freestyle.


Esquiar a la Molina. Punts a destacar:

Els sectors de snowpark, ja que el superpipe és un dels més grans del Pirineu i els salts del sector Trampolí son bastant grans. També les pistes FIS que posaran a prova els esquiadors amb bon nivell.

El gran ventall d’activitats que ofereix l’estació més enllà de l’esquí/snowboard. Una d’elles el busseig sota el gel.

La zona chillout muntada a Costa Rasa que ofereix la baixada nocturna sense llums per la pista Muntanya Sagrada. Així com en els dies de lluna plena el sopar a Niu d’Àliga i el descens per pistes sota la lluna.