COVID'19

#AraEnsQuedemaCasa


COMUNICAT COVI’19 – CORONAVIRUS


V
ivim un moment crític en què és necessari reflexionar si anem o no pel bon camí. Durant les últimes dècades la societat ens hem centrat exclusivament en un progrés econòmic on tot ha estat vàlid. No ens ha importat el com, sinó el que volíem aconseguir. Ara, no sabem exactament com ha estat, però la situació que estem vivim és un senyal, una oportunitat per fer millor totes aquelles coses que en els darrers anys hem fet malament.
Nosaltres, els guies, sempre hem intentat transmetre el respecte per la natura, per la seva conservació i la nostra integració a ella intentant no deixar petjada… Hem intentat transmetre-us els nostres sentiments i la nostra passió cap aquesta naturalesa tan apreciada, intentat que us sentíssiu plens i arrelats.
Ara la sabia Natura, és la gran beneficiada. Per fi! Després de molt i molt de temps, ella també respira, ella també ha tornat a la normalitat, que nosaltres de mica en mica li havíem arrabassat.

REFLEXIONEM, SI US PLAU.
PENSEM EN TOT ALLÒ QUE FEM I QUE LA NATURA NO S’HO MEREIX.
LA SOSTENIBILITAT HA DE SER LA NOSTRA CATEQUESI.

 

Nosaltres des de Discover Pyrenees estem convençuts que això és un avís (potser un dels últims avisos) i ho volem aprofitar. Som un granet de sorra molt petit, però per petit que sigui, el considerem molt important.

Continuarem treballant i guiant-vos amb la mateixa passió de sempre.
Transmetrem natura i vida amb més intensitat que mai.
Estem en contacte permanent amb Associacions de Turisme, Activitats a la Natura, Guies de Muntanya… preparant la represa.
Prendrem totes les mesures que ens exigeixi el sector d’Activitats Turístiques i d’Aventura.
Entre tot l’equip de guies estem replantejant totes les activitats per tal de complir amb totes mesures de seguretat.
Potenciarem el guiatge per Grups Exclusius, evitant així haver de compartir.
Estudiarem les ràtios adequades per a cada una de les activitats (grups més reduïts).
Estem també estudiant propostes per adaptar el mètode de guiatge a les exigències que ens demanin.
En funció de la demanda farem diferents torns d’una mateixa activitat en un mateix dia.
Sentint-ho molt (va en contra de la nostra filosofia), però evitarem compartir vehicles i també desplaçar clients amb les nostres furgonetes.
Tindrem preparades totes les mesures higièniques per desinfectar-nos i desinfectar tot el material: ens hem fet instal·lar diferents màquines de desinfecció mitjançant l’Ozó (O3) – té un poder desinfectant 3125 superior al clor (lleixiu) i 184 vegades més efectiu. La millor solució Desinfectant (bactericida, fungicida, viricida, esporicida) i Desodoritzant.

 

ARA MÉS QUE MAI HEM DE FER PINYA, HEM DE FER PAÍS.
NECESSITEM QUE ENS FEU CONFIANÇA.
CAMINEM JUNTS!