Ciclisme als Pirineus

Highlights Cerdanya, Alta Cerdanya i Andorra


Ciclisme als PIRINEUS, Cerdanya

Highlights de la Gran Vall dels Pirineus, la Cerdanya, Alta Cerdanya Francesa i Andorra


Ciclisme als Pirineus, Cerdanya

La vall de la Cerdanya és una de les valls de més amplitud d’Europa, amb una alçada mitjana de 1100m. És una vall que es caracteritza pel seu clima benigne i per tenir un nombre molt elevat de dies amb bon temps, sobre les 3000h anuals.

La vall de la Cerdanya està envoltada per 2 cadenes muntanyoses, una ubicada més al sud i una més ubicada a la part nord. A la part sud hi trobem el conjunt de serres prepirinenques del Cadí i del Moixeró. Està situat a cavall de les comarques del Berguedà, l’Alt Urgell i la Cerdanya. L’alçada mitjana d’aquetes serralades és de 2100m aproximadament, i el cim més alt es diu Puig de la Canal Baridana o Vulturó de 2.648 m. Altres cims destacats són el Moixeró (2409 m), la Tosa d’Alp (2536 m) i el Puigllançada (2409 m).

A la part nord de la vall, hi trobem la sellalada pirinenca, els Pirineus. Dins la Cerdanya hi trobem una part del Pirineu Oriental i una part del Pirineu Central. Posseeix una climatologia més benigna que a la resta de la serralada gràcies a la influència del clima mediterrani, que proporciona temperatures més suaus i, sobretot, més lluminositat. L’alçada mitjana d’aquesta serralada és d’uns 2400m aproximadament i el seu cim més alt és el Carlit amb 2921m i ubicat a la part de la Cerdanya Francesa. Els altres 2 cims de més de 2900m són la Tossa Plana de Lles (2905m) i el Puigpedrós (2915m).

Dia 1 matí: Excursió d’Espeleologia d’Iniciació, a la Cova d’Anes.

Dia 1 tarda: 1h de Piragüisme d’Aigües tranquil·les al Parc del Segre (piragües d’una fins a tres places). Aquesta activitat es realitza al Parc del Segre, la Seu d’Urgell.

Dia 2 matí:  Iniciació a l’Escalada en Roca i també a la Ferrada (una Mini Ferrada de 25m d’altura).

Adults 49€ per persona
Nens a partir dels 6 anys  35,50€

* A partir dels 8 anys: 1h ruta a Cavall: adults 17€ i nens 15€
* A partir dels 8 anys: 1h de Rafting: ad 42€ i nens 30€ (amb un 15% dte).
* Possibilitat d’invertir l’ordre de les activitats.
* Assegurances de responsabilitat civil, sanitaria i de rescat.
* Guiatge i acompanyament per monitors i guies titulats.
* Lloguer del material esportiu necessari.
* IVA inclòs.

Reservar


Proposta de Paquet per la CERDANYA:

Dissabte matí: Via Ferrada d’Iniciació Famílies (20′ aproximació caminant + 1h de Ferrada + 15′ retorn fins al cotxe). La ferrada es troba a Vellcebre, a 40′ en cotxe.

Dissabte tarda: Parc de Salts i Tobogans: Water Jump (la Session). Incloses les Activitats de la Session (NO totes les activitats). Aquesta activitat es realitza a Err, a 8km de Puigcerdà.

Diumenge matí:  Aventura al Parc dels Arbres de la Molina (circuit verd 2 voltes, a partir dels 3 anys o circuit blau, a partir dels 7 anys). Adults circuit blau + vermell.

Adults 55,5€ per persona
Nens a partir dels 6 anys  41,5€

* A partir dels 8 anys: 1h ruta a Cavall: adults 17€ i nens 15€
* A partir dels 8 anys: 1h de Rafting: ad 42€ i nens 30€ (amb un 15% dte).
* Possibilitat d’invertir l’ordre de les activitats.
* Assegurances de responsabilitat civil, sanitaria i de rescat.
* Guiatge i acompanyament per monitors i guies titulats.
* Lloguer del material esportiu necessari.
* IVA inclòs.

Reservar

El nostre allotjament Recomanat:

L’allotjament amb més serveis de la Cerdanya és se’ns dubte el Cerdanya Ecoresort: piscines, restaurants, bars, servei d’animació, gran Spa Wellness Panoràmic, guarderia per nens, informació de rutes, gimnàs, centre de trail running, massatges, fisioteràpia, pista de pàdel, granja d’animals i parc d’activitats, xiqui-parc, cuina adaptada a intolerancies, possibilitat de eco mitja pensió i eco pensió completa,…
Allotjament en Hotel, Apartaments i Bungalows.
https://www.cerdanyaecoresort.com/

Nens de + 6anys:

A partir dels 6 anys se’ns obre tot un mon d’aventura i sensacions fortes. Els 6 anys marquen l’inici de moltes de les activitats pròpiament d’aventura, i els pares ja podeu aventurar-vos amb els vostres fills! Però atenció, en aquesta edat són molt atrevits, per tant la feina de control i frè serà molt important per part vostra.

Durant la Primavera i Estiu podeu fer diferents propostes d’activitats en família: els nens podran descobrir la Cova, l’Escalada, la Via Ferrada, els tobogans del Water Jump, les Rutes a Cavall, el Rafting… Quin munt d’aventures que us esperen!

 

El preu INCLOU:


ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat per a totes les activitats.

GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.

– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats.

GESTIÓ del programa i de l’allotjament escollit.

IVA inclòs.

El preu NO inclou:


Material Personal: roba d’esport, calçat esportiu o de muntanya, roba d’abric (segons època de l’any), impermeable, crema solar, motxilla d’esquena, aigua.

Desplaçament fins a la zona de l’activitat.

Taxa Turística. Directament a l’allotjament. Fins 16 anys no es paga. Més de 17 anys entre 0,25€ i 1,5€ pax i nit en funció de la categoria de l’establiment que escolliu.

A tenir en compte:


– Els canvis d’activitats un cop feta la reserva són limitats. Hi han activitats que un cop reservades NO permeten canvis.

– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.

– Les activitats no són reemborsables. En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono.