Centre Trail Cerdanya

Running - Prullans


CENTRE TRAIL CERDANYAEl Centre Trail Cerdanya ha nascut fruit d’un conveni público-privat entre l’Ajuntament de Prullans que n’ha fet la senyalització dels camins tot seguint els estàndards marcats per als Centres Trail i que es fonamenta amb un sistema de dificultats per colors tal com fan les estacions d’Esquí o els Centres BTT; i l’empresa d’activitats i agència de viatges Discover Pyrenees que en farà l’explotació i comercialització. El centre està pensat bàsicament per a córrer però evidentment els camins també es podran recórrer caminant i/o en btt, doncs també s’hi indica el grau de ciclabilitat i la seva dificultat.

L’objectiu principal dels centres de trail és oferir un lloc per a què hom hi pugui anar a entrenar i poder controlar la seva evolució (mitjançant un sistema de cronometratge amb la descàrrega prèvia d’una App). En un moment en què les curses de muntanya estan en un veritable boom, els corredors valoren tenir llocs on poder entrenar durant tot l’any.

El centre es crea ja amb sis circuits senyalitzats, amb dos més previstos per al 2018 i amb la voluntat d’expandir-se posteriorment cap als municipis veïns.

El Centre Trail Cerdanya té el seu punt d’informació a la seu de Discover Pyrenees al carrer del Puig 13 de Prullans, amb un servei d’informació durant tot l’any, un servei de dutxes, de Spa i de massatges esportius. A part de la senyalització, els tracks es poden descarregar des d’aquesta mateixa web i es complementa l’oferta amb un servei de rutes autoguiades amb roadbooks per diferents zones de la Cerdanya.

El Centre Trail Cerdanya es coordina amb altres centres de la zona de Girona i compta amb  el recolzament del Club Esportiu Cerdanya Pirineus.


Trail Running

CENTRE TRAIL CERDANYA:


Gestió del Centre Trail Cerdanya i Punt d’Informació: DISCOVER PYRENEES, davant de l’Hotel Muntanya (Prullans). Telf. 973510965.

Descàrrega de Tracks: www.discoverpyrenees.com

Servei de dutxes.

SPA.

Servei de massatges (sota petició).

Rutes de Senderisme (Roadbooks) de totes les dificultats (també per famílies). Lloguem motxilles d’esquena.

Rutes Parcialment ciclables (tècnicament exigents).


NORMES:

– Respecteu el silenci.
– Respecteu la natura.
– Respecteu el patrimoni geològic.
– No feu foc.
– Recolliu les deixalles.

CONSIDERACIONS

– Telèfon d’emergències: 112
– Calculeu bé els temps segons els km i desnivells.
– Porteu aigua i el menjar necessari.
– Seguiu els camins senyalitzats.
– Porteu calçat adequat.
– En cas de trobar senyals malmeses, informeu el punt d’informació de Discover Pyrenees.