Pirineus en bicicleta


Descobreix els colls de muntanya més increíbles dels Pirineus:

La vall de la Cerdanya, una de les més grans d’Europa, envoltada d’altes muntanyes reconeguda per les seves hores de sol (+ 3.000h. per any), el seu Parc Natural Cadí Moixeró (caracteritzat per les seves pendents abruptes calcàries), els seus nombrosos colls de muntanya i molts pobles pintorescs.

Us proposem diferents roadbooks de rutes autoguiades amb descripcions detallades. De la majoria de rutes, podreu escollir entre dos nivells: fàcil i mitjà.


1. Pobles pintorescs (circular):

Recorregut amb visita als pobles amb més encant com Lles i Travesseres i amb impressionants vistes al Parc Natural del Cadí-Moixeró. 40km (1255m. de desnivell) o 62 km (1838m. de desnivell)


2. Al llarg del riu Segre:

Ruta bastant plana al llarg del riu Segre fins a la bella ciutat medieval de la Seu d’Urgell. Val la pena una visita durant un dels dies de mercat: dimarts i dissabte. 61 km (560 m. de desnivell) o 79 km (724 m. de desnivell)


3. Tres nacions:

Visita el pas més alt dels Pirineus en bicicleta. La volta llegendària i mítica d’Espanya, Andorra i França pujant pels colls Puymorens i Envalira sud (2.408m.) És un llarg recorregut, però val la pena! 140 km. (2.500 m. de desnivell)


4. Ruta transfronterera (semicircular):

Ruta pintoresca, amb tranquil·les carreteres a través de les planes franceses on es pasa per nombresos pobles amb encant, la capital Puigcerdà i Llívia: enclau espanyol en territori francès. 90 km (elevació 1331m) o 105 km (2.075 m d’altitud)


5. Colls famosos; altes muntanyes (circular):

Un recorregut al llarg de les rutes panoràmiques amb varietat de paisatges. Aquesta ruta passa a través de belles praderies alpines, l’estació d’esquí més antiga d’Espanya: La Molina, etapa de la mítica Volta a Catalunya. 71 km (1779m. de desnivell) o 89 km (2.295 m de desnivell)


6. Pobles pintorescs de França:

Aquest fantàstic sender et porta a Mont-Lluís, patrimoni de la UNESCO, ciutat emmurallada dissenyada per Vaubin. D’altra banda, el camí passa per Font-Romeu, una estació d’esquí dels Pirineus i la seu d’un centre d’alt rendi-
ment. Magnífica vista sobre la vall i les muntanyes dels voltants. 97 km (1209m. D’altitud) o 118 km (1896 m d’altitud)


El preu inclou: 

Gran ventall d’opcions allotjament a escollir:

– Hotel Muntanya & SPA ****: habitació doble (standard o superior)

– Aparthotel Ca L’Auren: Apartament 2- 8 persones

– Bungalow Park La Cerdanya: Bungalow 2-8 persones

Mitja pensió


El preu no inclou:

– El transport cap als punts d’inici i final d’etapes

– Lloguer de bicicleta

– Tot allò no mencionat a l’apartat “El preu inclou”


Equipements pels ciclistes: 

– Punt d’informació amb mapes, guies i assessorament dels nostres guies

– Eines per bici i kit de neteja

– Garatge per a bicis

– Botiga de material

– Possibilitat d’esmorzar d’hora + picnic + menu per a ciclistes

– Massatges especials i SPA