Cavalls del Vent


cavalls del vent

Descobriu un dels parcs amb més biodiversitat d’Europa recorrent la Cavalls del Vent !

La travessa “Cavalls del Vent” té com a punt de partida qualsevol dels vuit refugis i pot ser recorreguda en els dos sentits. El camí està senyalitzat amb marques taronges. En efecte, és un itinerari de 80 km que varia entre 902 i 2513 metres d’altitud per la vall del riu “Bastareny”. El seu desnivell positiu és de 4800 metres, deixant al pas del senderista diversos ecosistemes, racons més espectaculars i cims.

l parc natural Cadí-Moixerò és una zona muntanyosa amb una altitud de 800 a 2642 metres. Inclou una gran varietat de paisatges, ecosistemes forestals, zones rocoses, prats i fauna i flora diversa. Alberga, així, 30 hàbitats naturals i 30 espècies d’animals i plantes, tots identificats amb gran interès.


DIA 1: Arribada, sopar i allotjament

DIA 2 : Transfer de l’hotel cap al primer refugi, el “Serrat de les esposes”. Inici de l’itinerari cap al refugi “Prats d’Aguilo” 19 km ; 1024 m+ ; 418m- ; 6h aproximadament. Passeu per davant del refugi “Cortals de l’Ingla” però no hi passeu la nit. Sopar i allotjament al refugi “Prats d’Aguiló”

DIA 3 : Recorregut des del refugi “Prats d’Aguiló” cap al de “Lluis Estasen” 13 km ; 470 m+ ; 810 m- ; 3h30 aprox. Sopar i allotjament al refugi “Lluis Estasen”

DIA 4: Recorregut des del refugi “Lluis Estaren” cap al refugi “Sant Jordi” 18 km ; 1104 m+ ; 1237 m- ; 6h30 aprox. Sopar i allotjament al refugi “Sant Jordi”

DIA 5: Recorregut des del refugi “Sant Jordi” cap al refugi “El Rebost” 12 km ; 939 m+ ; 464 m- ; 3h30 aprox. Sopar i allotjament al refugi “El Rebost”

DIA 6 : Recorregut des del refugi “El Rebost” cap al refugi del “Niu d’Àliga” 7,5 km ; 880 m+ ; 0 m- ; 3h aprox. Sopar i allotjament al refugi “Niu d’Àliga”

DIA 7 : Recorregut del refugi del “Niu d’Àliga” cap a la cadena muntanyosa de “les Esposes” 14,5 km ; 360 m+ ; 1446 m- ; 4h30 aprox. Arrivada al refugi del “Serrat de les Esposes”, després transfer cap a l’hotel de l’arribada. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

PREU: 448€/persona


El preu inclou: 

.- 5 nits en pensió completa allotjats en refugis de muntanya (dormitoris a compartir)

.- 2 nits en pensió completa en hotel en habitació doble

.- Itinerari amb track de la ruta i mapa del recorregut

.- Samarreta i buff tècnic de “Cavalls del Vent”

.- Diploma del recorregut

.- IVA


El preu no inclou: 

.- Begudes durant els àpats

.- Taxa turistica

.- tot el que no està esmentat a l’apartat “El preu inclou”