Via Ferrada Familiar

Amb Discover Pyrenees tindràs avantatges


Via Ferrada FamiliarVIA FERRADA FAMILIAR, a partir dels 6 anys.
Les Vies Ferrades, una Aventura per nens i pares!

La Via Ferrada Familiar és com un laberint enganxat a les roques: amb escales metàl·liques, cables d’acer, ponts de mico, ponts tibetans… amb l’objectiu de trepar per les parets amb la màxima seguretat i facilitar-nos la progressió!

La Via Ferrada Familiar és el millor invent per gaudir i sentir el món vertical, amb seguretat i amb tota la família al mateix temps!

Ens iniciem sempre amb la Via Ferrada Familiar de nivell 1, amb la possibilitat de passar al nivell 2 per aquells nens/es que hagin superat sense problemes el nivell inicial. Així doncs amb un suplement de 10€/pax podem fer un doblet de Vies Ferrades al mateix dia!

Avantatges:

  • Amb Discover Pyrenees obteniu un 10% de descompte sobre el preu de tarifa = Adults 25€, nens de 6 a 11 anys 20€ (10% dte).

Requisits:

  • No tenir por a les alçades.

Material Necessari:

  • Vestimenta adequada segons meteorologia: obligatori sempre impermeable.

  • Crema solar, gorra, ulleres de sol.

  • Aigua. A l’estiu mínim 1,5 litres per participant.

  • Encara que sigui estiu, és necessari roba d’abric.

  • Calçat esportiu, tipus bambes o bota de muntanya.

Punt de trobada:

  • A concretar en funció de l’ubicació del vostre allotjament, però generalment ens trobarem a la nostra oficina de Discover, a Prullans, just davant de l’Hotel Muntanya (Cerdanya Ecoresort). Telèfon: 973510965.
    LA FERRADA ES TROBA A VALLCEBRE: per creuar el túnel del Cadí us oferirem una targeta i així us sortirà gratuït..

 

RESERVA LA TEVA PLAÇA, CONSULTA EL CALENDARI DE SORTIDES:

 

El preu INCLOU:


ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat.
GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats: dissipador, arnés, casc, mosquetons…
IVA inclòs.
– Pels clients que estigueu allotjats a la Cerdanya, us facilitarem una targeta per vehicle i així podreu creuar el túnel del Cadí sense pagar l’import.

El preu NO inclou:


Material Personal: roba d’esport, calçat esportiu o de muntanya, roba d’abric (segons època de l’any), impermeable, crema solar, motxilla d’esquena, aigua.
Desplaçament fins a la zona de l’activitat, en aquest cas a Vallcebre.

A tenir en compte:


– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.