Senderisme en Família

Reserva on-line


Senderisme en FamíliaSENDERISME EN FAMÍLIA.

Totes les edats i també bebés amb motxilla d’esquena.

SENDERISME EN FAMÍLIA amb GUIA: entre 4 i 6km.
Poc desnivell i dificultat baixa

 • Són excursions pensades per a realitzar amb família, sempre pensades per a que els més petits s’ho passin d’allò més bé! En aquestes excursions també hi podeu venir amb nens petitets i bebés. Disposem de motxilles porta-bebés. Normalment amb 4 anyets poden fer les excursions sense problemes.

 • Disposem diferents circuits de senderisme: excursió al Molí del Salt, excursió al Llac de Comabella, excursió al llac de l’Orri, excursió pels boscos de Guils, pujada al santuari de Bell-Lloc…

Avantatges:

 • Amb la plataforma de Discover Pyrenees teniu actualitzats en tot moment els horaris, les sortides confirmades, el punt de trobada, els requisits… i la gran comoditat de poder fer la reserva on-line i de manera molt senzilla.

 • Tarifa = Adults 19€, nens de 4 a 12 anys 14€ i dels 0 a 3 anys gratuït.

Requisits:

 • Aguantar caminant (fent parades i jocs) més o menys 1,5h-2h.

Material Necessari:

 • Vestimenta adequada segons meteorologia: obligatori sempre impermeable.

 • Crema solar, gorra, ulleres de sol.

 • Aigua. A l’estiu mínim 1,5 litres per participant. En aquelles excursions que ens quedem a dinar o sopar, heu de portar el picnic!

 • Encara que sigui estiu, és necessari roba d’abric.

 • Calçat esportiu, tipus bambes o bota de muntanya.

Punt de trobada:

 • A concretar en funció de la ruta, però generalment ens trobarem a la nostra oficina de Discover, a Prullans, just davant de l’Hotel Muntanya (Cerdanya Ecoresort)

RESERVA LA TEVA PLAÇA, CONSULTA EL CALENDARI DE SORTIDES:

El preu INCLOU:


ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat per a totes les activitats.
GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats.
IVA inclòs.

El preu NO inclou:


Material Personal: roba d’esport, calçat esportiu o de muntanya, roba d’abric (segons època de l’any), impermeable, crema solar, motxilla d’esquena, aigua.
Desplaçament fins a la zona de l’activitat.
Dinar Picnic. En aquelles sortides que es quedem a dinar o sopar.

A tenir en compte:


– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.