Raquetes de Neu en Família

Amb els Guies de Discover Pyrenees


Raquetes Família Banner HOME ACTIVITATS
RAQUETES DE NEU AMB NENS.

Totes les edats i també bebés amb motxilla d’esquena.

RAQUETES DE NEU AMB NENS, amb GUIA: entre 2 i 3km.
Poc desnivell i dificultat baixa

  • Són excursions pensades per a realitzar amb família, sempre pensades per a que els més petits s’ho passin d’allò més bé! En aquestes excursions també hi podeu venir amb nens petitets i bebés. Disposem de motxilles porta-bebés. Normalment amb 5-6 anyets poden fer les excursions sense problemes.

  • Disposem diferents rutes de Raquetes de Neu: excursió pels Boscos de Lles de Cerdanya, excursió per la Vall del Puigmal, excursió pels Boscos de Puymorens…

A tenir en compte per fer les Raquetes de Neu amb Nens:

  • Al moment de fer la reserva NO us podem garantir quin dels recorreguts farem. 2 dies abans del dia de l’excursió valorem la meteorologia i els gruixos de neu de cada recorregut, i amb això decidim quina ruta farem.

Requisits:

  • Aguantar caminant (fent parades i jocs) més o menys 1,5h-2h.

Material Necessari:

  • Calçat adequat: bota de muntanya o bamba esportiva resistent.

  • Crema solar i ulleres de sol.

  • Aigua i quelcom per Picar.

  • Roba d’abric: jaqueta i pantaló tipus esquí, camiseta tèrmica…

  • Guants gruixuts, tapacolls, gorro…

Punt de trobada:

  • A concretar en funció de la ruta, però generalment ens trobarem a la nostra oficina de Discover, a Prullans, just davant de l’Hotel Muntanya (Cerdanya Ecoresort). Si la ruta a realitzar és a Porté o la Vall del Puigmal, podem quedar a Puigcerdà (Oficina Comarcal de Turisme de Cerdanya), just al costat mateix del Park Hotel.

RESERVA LA TEVA PLAÇA, CONSULTA EL CALENDARI DE SORTIDES:

El preu INCLOU:


ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat per a totes les activitats.
GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL Raquetes de Neu i Bastons inclòs.
IVA inclòs.

El preu NO inclou:


Material Personal:
.- Botes de Muntanya (bota tipus trekking) a poder ser que siguin impermeables i que us protegeixin una mica el turmell. En cas contrari, doncs una bota o bamba el més resistent possible encara que no siguin impermeables.
.- Per protegir el cos utilitzarem la teoria de les tres capes: camiseta tèrmica de màniga llarga com a primera capa, un folre polar no molt gruixut de segona capa i la capa exterior una jaqueta impermeable tipus Gore-Tex (la mateixa d’esquiar per exemple).
.- Gorro pel cap.
.- Protector del coll tipus “buff”.
.- Pantalons d’esquí o similar (pantalons impermeables).
.- En cas de portar pantalons impermeables molt fins, doncs és aconsellable posar-vos unes malles sota dels pantalons.
.- Mitjons no molt gruixuts i a poder ser transpirables.
.- Polaines per evitar que ens entri la neu a la bota. En cas de no tenir-ne, doncs portar bosses d’escombraries (mínim 4; 2 per a cada peu i cinta adhesiva tipus “celo”).
.- Ulleres de protecció solar (nivell 3 o 4). En cas de tenir gafes de màscara per la ventisca, aconsellable portar-les.>
.- Guants (similars als guants d’esquí).
.- Motxilla d’esquena.
.- Aigua i quelcom per picar.
.- Crema de protecció solar.
.- Càmera de fotos.
Desplaçament fins a la zona de l’activitat.

A tenir en compte:


– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.