Parc d'Aventura dels Arbres

Reserva on-line


PARC AVENTURA DELS ARBRES.

“Aventura pels Aires”. A partir dels 3 anys!

4 CIRCUITS D’ALT DELS ARBRES I UNA SUPERTIROLINA

 • Els Parc d’Aventura dels Arbres es troba a la zona de la Molina, ben aprop de l’edifici del telecabina. El parc està format per 4 circuits de duferents nivells i una SuperTirolina de 300m. Des dels 3 anys ja poden participar d’aquesta aventura pels Aires! Tirolines, xarxes, ponts de fusts, ponts tibetans, salts de Tarzan i molts més  jocs en alçada que us permetran gaudir d’aquest bosc vertical a tota la família.

 • Verd-Infantil = 15€ (1 hora aprox.). De 3 a 7 anys. Jocs situats a 1,5m d’alada (*) és obligatòria la presència d’un adult mentre els nens realitzen el circuit. L’adult no paga entrada i pot acompanyar als nens tota l’estona.

 • Blau = 15€ (45′ aprox). A partir dels 7 anys. Circuit d’iniciació.

 • Blau + Vermell = 25€ (1,5 hores aprox.). A partir dels 10 anys. Més altura, més dificultat i més emoció.

 • Blau + Vermell + Negre + Supertirolina = 32€ (2 hores aprox.). A partir dels 10 anys. El circuit més aventurer i que acaba amb un salt per la tirolina de 300m.

 • 2 salts per la Supertirolina = 15€ (30′ aprox). A partier dels 7 anys. També teniu la possibilitat de realitzar la Supertirolina de manera individual i gaudir de saltar dues vegades en una tirolina d’uns 300 mts de longitud!

Avantatges:

 • Amb la plataforma de Discover Pyrenees teniu actualitzats en tot moment els horaris, les sortides confirmades, el punt de trobada, els requisits… i la gran comoditat de poder fer la reserva on-line i de manera molt senzilla.

Requisits:

 • Ser un valent i adaptar el circuit a la teves possibilitats.

Material Necessari:

 • Vestimenta adequada segons meteorologia: obligatori sempre impermeable.

 • Crema solar, gorra, ulleres de sol.

 • Encara que sigui estiu, és necessari roba d’abric.

 • Calçat esportiu, tipus bambes o bota de muntanya.

Punt de trobada:

 • La Molina Parc Aventura. Av. Pista Llarga, 7 – La Molina 17537 ALP (Girona). Aparcament on està ubicat l’edifici del Telecabina.

RESERVA EL DIA I VINE DINS L’HORARI D’OBERTURA!:
HORARIS DEL PARC D’AVENTURA DELS ARBRES (click aquí)!

El preu INCLOU:


ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat per a totes les activitats.
GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats.
IVA inclòs.

El preu NO inclou:


Material Personal: roba d’esport, calçat esportiu o de muntanya, roba d’abric (a alta muntanya el temps és molt canviant), impermeable, crema solar, motxilla d’esquena, aigua.
Desplaçament fins a la zona de l’activitat: a la Molina estació d’esquí.

A tenir en compte:


– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.