La Cova d'Anes

Reserva on-line


La Cova d'AnesLA COVA D’ANES, a partir dels 6 anys.

Iniciació a l’Espeleologia. Un món d’Estalagtites i Estalagmites.

Endinsa’t a la cova d’Anes per descobrir fins on arriba, trobant-se amb meravelloses figures fetes única i exclusivament per la mare naturalesa i pel pas del temps. Dins a la Cova trobarem formacions típiques del mon subterrani; estalactites, estalagmites, formacions de calç, que fan d’aquest lloc un paratge únic i difícil d’oblidar.

No té preu el poder sentir el silenci absolut, que pot arribar a fer embogir a la gent. Trobar-se totalment a les fosques degut a la completa falta de llum exterior, això si, sempre amb llanternes frontals que il·luminen el camí.

Avantatges:

  • Amb la plataforma de Discover Pyrenees teniu actualitzats en tot moment els horaris, les sortides confirmades, el punt de trobada, els requisits… i la gran comoditat de poder fer la reserva on-line i de manera molt senzilla.

  • Tarifa = Adults 25€, nens de 6 a 12 anys 20€.

Requisits:

  • Aguantar caminant rutes de 2h, uns 5-6km i uns 200-250m+

  • No tenir claustrofòbia.

Material Necessari:

  • Vestimenta adequada segons meteorologia: obligatori sempre impermeable.

  • Crema solar, gorra, ulleres de sol.

  • Aigua. A l’estiu mínim 1,5 litres per participant.

  • Encara que sigui estiu, és necessari roba d’abric (dins la cova fa fresqueta).

  • Calçat esportiu, tipus bambes o bota de muntanya.

Punt de trobada:

  • Ens trobarem a la nostra oficina de Discover, a Prullans, just davant de l’Hotel Muntanya (Cerdanya Ecoresort). Des d’aquí anirem caminant fins la Cova, sense necessitat d’agafar els cotxes.

 

RESERVA LA TEVA PLAÇA, CONSULTA EL CALENDARI DE SORTIDES:

 

El preu INCLOU:


ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat per a totes les activitats.
GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats: casc i frontal o llanterna.
IVA inclòs.

El preu NO inclou:


Material Personal: roba d’esport, calçat esportiu o de muntanya, roba d’abric (dins la cova fa fresqueta), impermeable, crema solar, motxilla d’esquena, aigua.
Desplaçament fins a la zona de l’activitat.

A tenir en compte:


– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.