Barranquisme Nivell 1

Amb Discover Pyrenees tindràs avantatges


Barranquisme Nivell 1BARRANQUISME NIVELL 1.

A partir dels 12 anys. 3 recorreguts diferents.

  • És una de les activitats més divertides i emocionants que hi ha. Consiteix en baixar caminant per dins un riu, equipats amb neoprè, i fer front a tot tipus d’obstacles que ens ofereix el riu! Salts fins a 10m, tobogans amb roques pulides, trams de natació, baixades per cascades amb corda (ràpel) fins a 30-35m, trams de buceig… I acompanyats per guies professionals que ens ho faran més fàcil o més difícil, en funció del nivell de cada un.

  • Els possibles recorreguts de Barranquisme Nivell 1 són el Barranc de Font Bordonera, el Barranc del Forat de Bòixols i el Barranc de Fontanella. A partir dels 11-12 anys ja recomanem realitzar aquests Barrancs de Nivell 1.

Avantatges:

  • Amb Discover Pyrenees obteniu un 5% de descompte sobre el preu de tarifa = si sou un grup entre 2-4 persones = 45€/pax i si sou entre 5/10 persones = 40€/pax (5% dte sobre aquests preus).

Requisits:

  • Saber nadar i no tenir por a l’aigua.

Material Necessari:

  • Banyador i tovallola.

  • Bambes esportives o de muntanya lligades amb cordons. NO vàlid ni xancletes i sabatilles amb velcro.

  • Unes bambes de recanvi, ja que les de l’activitat es mullaran.

  • Crema solar.

  • Alguna cosa per picar: fruits secs, xocolata, gominoles, barretes… Aquells que porteu ulleres, millor lents de contacte i si no es possible, doncs mirar que les ulleres vagin lligades per darrera el cap.

Punt de trobada:

  • A l’Oficina de Barrancs que tenim a Organyà: Carrer de Lleida, 27, 25794 Organyà, Lleida

 

RESERVA LA TEVA PLAÇA, CONSULTA EL CALENDARI DE SORTIDES:

 

El preu INCLOU:


ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat per a totes les activitats.
GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats.
IVA inclòs.

El preu NO inclou:


Material Personal: banyador, tovallola, bambes esportives o de muntanya, bambes de recanvi, crema solar… Les ulleres han d’anar lligades amb un cordó per darrera el cap.
Desplaçament fins a la zona de l’activitat.

A tenir en compte:


– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.