Barranquisme Familiar

Amb Discover Pyrenees tindràs avantatges


Barranquisme FamiliarBARRANQUISME FAMILIAR.

A partir dels 8 anys. 3 recorreguts diferents.

  • És el primer contacte amb els descens pel riu. El barranquisme familiar és el nivell més senzill que existeix: petites cascades i gorgues d’aigua, petits salts, alguns ràpels d’iniciació… Molts elements lúdics adaptats als més menuts de la família i sempre guiats per guies professionals i amb titulació, que us ajudaran a superar qualsevol dificultat que ens poguem trobar. Diversió i emoció assegurada!

  • Els possibles recorreguts de Barranquisme Familiar són el Barranc de Perles, el Barrancs de la Vansa i el Bordonera Inferior. A partir dels 11-12 anys ja recomanem realitzar els Barrancs del Nivel 1.

Avantatges:

  • Amb Discover Pyrenees obteniu un 5% de descompte sobre el preu de tarifa = si sou un grup entre 2-4 persones = 40€/pax i si sou entre 5/10 persones = 35€/pax (5% dte sobre aquests preus).

Requisits:

  • Saber nadar i no tenir por a l’aigua.

Material Necessari:

  • Banyador i tovallola.

  • Bambes esportives o de muntanya lligades amb cordons. NO vàlid ni xancletes i sabatilles amb velcro.

  • Unes bambes de recanvi, ja que les de l’activitat es mullaran.

  • Crema solar.

  • Alguna cosa per picar: fruits secs, xocolata, gominoles, barretes… Aquells que porteu ulleres, millor lents de contacte i si no es possible, doncs mirar que les ulleres vagin lligades per darrera el cap.

Punt de trobada:

  • A l’Oficina de Barrancs que tenim a Organyà: Carrer de Lleida, 27, 25794 Organyà, Lleida

 

RESERVA LA TEVA PLAÇA, CONSULTA EL CALENDARI DE SORTIDES:

 

El preu INCLOU:


ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat per a totes les activitats.
GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats.
IVA inclòs.

El preu NO inclou:


Material Personal: banyador, tovallola, bambes esportives o de muntanya, bambes de recanvi, crema solar… Les ulleres han d’anar lligades amb un cordó per darrera el cap.
Desplaçament fins a la zona de l’activitat.

A tenir en compte:


– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.