Visita guiada a Puigcerdà

Totes les reserves amb un sol CLIC!
Durada de l’activitat
1,5-2 hores
Edat mínima
Totes les edats
Temporada
Primavera, estiu i tardor
Transport
Amb vehícle propi
Tipus d’activitat
Cultural
Lloc de l’activitat
Puigcerdà
Lloc de la cita
Oficina de Turisme (Puigcerdà)

VISITA GUIADA A PUIGCERDÀ

Coneixem la història i curiositats de Puigcerdà.

Visita guiada a Puigcerdà de la mà d’un guia especialista, que ens farà descobrir aquells racons i aquelles històries que passen desapercebudes, d’un poble amb un gran pes per la història de Catalunya.

És un poble que no deixa indiferent a ningú, sobretot per les espectaculars vistes que ofereix de la vall de la Cerdanya des del campanar, i per la seva posició privilegiada al bell mig d’aquesta.

Durant el recorregut es recorre el que fa anys havia estat l’emmurallada vila medieval, passant pels punts més emblemàtics del poble, com ara l’estany i el campanar (les millors vistes de Cerdanya!).

Aguantar caminant durant 1,5h aprox. Per arribar al cim del campanar s’ha de pujar unes quantes escales! (és opcional pujar-hi).

Amb la plataforma de Clic Pirineu teniu actualitzats en tot moment els horaris, les sortides confirmades, el punt de trobada, els requisits… i la gran comoditat de poder fer la reserva on-line i de manera molt senzilla.

  • Bambes esportives i roba còmoda.
  • Roba adaptada a les condicions meteorològiques (recomanable sembre impermeable).
  • Crema solar.
  • Aigua.

Oficina de Turisme de Puigcerdà (Campanar)

– Visita guiada per un especialista.
– Entrada per pujar al campanar de Puigcerdà.
– IVA inclòs.

– Desplaçament fins a la zona de l’activitat.

– Els gossos poden venir, sempre que el propietari se’n faci responsable i el dugui lligat amb corretja. Si el gos té por i no pot pujar al campanar, s’haurà de quedar un responsable amb ell mentre la resta del grup puja.

– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.

Punt de trobada

Oficina de Turisme de Puigcerdà

Plaça de Santa Maria, s/n, 17520 Puigcerdà.

Comprova disponibilitat i consulteu els preus

Galeria de fotos