Visita al Verger Cerdà

Totes les reserves amb un sol CLIC!
Durada de l’activitat
2,5 hores
Edat mínima
+0 anys
Temporada
Primavera, estiu i tardor
Transport
Amb vehícle propi
Tipus d’activitat
Visita a Pagès
Lloc de l’activitat
A 25′ caminant des de Prullans
Lloc de la cita
Oficina Discover Pyrenees – Prullans

VISTA AL VERGER CERDÀ

Coneixem l’art i la tècnica de la Permacultura, fent la visita al Verger Cerdà

La visita al Verger Cerdà és una activitat que no deixa insatisfet a ningú! Per una banda els adults gaudiran d’una extensa visita al Verger (una explotació de verdures i llegums ecològics de més de 2000 metres quadrats) on s’explica els fonaments bàsics de la permacultura i alguns trucs que segur us serveixen de gran ajuda!

Per altra banda els nens aniran amb un monitor a fer coses més interessants per ells: anar a donar menjar a les gallines, còrrer darrera els ànecs, enxampar als xais… anar a menjar madeixes i gerds… i en acabar, ells s’encarregaran d’omplir el cistell d’aquelles verdures que ja estiguin a punt i portar-les a la cuina!

Preu per participant: 8,40€

Una caminada de 1,5km desde Prullans fins al Verger (uns 25′)

Amb la plataforma de Clic Pirineu teniu actualitzats en tot moment els horaris, les visites confirmades, el punt de trobada, els requisits… i la gran comoditat de poder fer la reserva on-line i de manera molt senzilla.

  • Vestimenta adequada segons meteorologia: obligatori sempre impermeable.
  • Crema solar, gorra, ulleres de sol.
  • Aigua. A l’estiu mínim 1,5 litres per participant.
  • Calçat esportiu, tipus bambes o bota de muntanya.

Oficina de Discover Pyrenees, a Prullans, just davant de l’Hotel Muntanya (Cerdanya Ecoresort). Des d’aquí anirem caminant fins la zona del Verger, no es necessari el cotxe.

– ASSEGURANCES de responsabilitat civil i sanitària.
– GUIATGE, VISITA  i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats.
– IVA inclòs.

– Material Personal: roba d’esport, calçat esportiu o de muntanya, roba d’abric (segons època de l’any), impermeable, crema solar, motxilla d’esquena, aigua.
– Desplaçament fins al lloc de cita.

– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.

Punt de trobada

Oficina Discover Pyrenees – c/ Puig, 4 – Prullans

Davant de l’hotel del Cerdanya Ecoresort

Comprova disponibilitat i consulteu els preus

Galeria de fotos