Raquetes de Neu a la Cerdanya

Totes les reserves amb un sol CLIC !
Durada de l’activitat
2,5-3 hores
Edat mínima
+10 anys
Temporada
Hivern
Transport
Amb vehícle propi
Tipus d’activitat
De Neu
Lloc de l’activitat
Cerdanya – França (segons condicions de neu)
Lloc de la cita
Oficina Discover (Prullans) o Puigcerdà (segons ruta)

RAQUETES DE NEU A LA CERDANYA

Nivell MIG: a partir dels 10 anys, segons les rutes.

RAQUETES DE NEU a la CERDANYA amb GUIA: entre 5 i 8km de recorregut.
Uns 250-400m de desnivell positiu. Nivell mitjà.

 • Les Raquetes de Neu a la Cerdanya són excursions d’aproximadament unes 3h efectives de raquetes de neu. En total entre aproximació en cotxe i preparació, implica un total de 4 a 5h d’activitat. L’edat recomanada per apuntar-se a aquestes sortides és més o menys els 10 anys.
 • Algunes de les rutes més freqüentades són: circular al llac de l’Orri, circular als llacs de les Bulloses, circular als Boscos de Puymorens, ruta per la Vall del Puigmal…

Aguantar caminant/senderisme unes 3-4h amb un desnivell positiu d’uns 400-700m+.

Amb Clic Pirineu us garantim realitzar aquella ruta amb millors condicions de neu i millors condicions meteorològiques. És per això que al moment de fer la reserva NO us podem garantir quin dels recorreguts farem. 2 dies abans del dia de l’excursió valorem la meteorologia i els gruixos de neu de cada recorregut, i amb això decidim quina ruta farem. O bé via telefònica o bé per mail us informarem del lloc de cita i de la ruta que farem.

 • Botes de Muntanya (bota tipus trekking) a poder ser que siguin impermeables i que us protegeixin una mica el turmell. En cas contrari, doncs una bota o bamba el més resistent possible encara que no siguin impermeables.
 • Per protegir el cos utilitzarem la teoria de les tres capes: camiseta tèrmica de màniga llarga com a primera capa, un folre polar no molt gruixut de segona capa i la capa exterior una jaqueta impermeable tipus Gore-Tex (la mateixa d’esquiar per exemple).
 • Gorro pel cap i protector del coll tipus “buff”.
 • Pantalons d’esquí o similar (pantalons impermeables).
 • En cas de portar pantalons impermeables molt fins, doncs és aconsellable posar-vos unes malles sota dels pantalons.
 • Mitjons no molt gruixuts i a poder ser transpirables.
 • Polaines si en teniu (no és obligatori).
 • Ulleres de protecció solar (nivell 3 o 4). En cas de tenir gafes de màscara per la ventisca, aconsellable portar-les.
 • Guants (similars als guants d’esquí).
 • Motxilla d’esquena.
 • Aigua i quelcom per picar.
 • Crema de protecció solar.
 • Càmera de fotos.

A concretar en funció de la ruta, però generalment ens trobarem a la nostra oficina de Discover, a Prullans, just davant de l’Hotel Muntanya (Cerdanya Ecoresort), per anar a Lles, Aransa… Si la ruta a realitzar és a Porté, a les Bouillouses, a la Vall del Puigmal…, podem quedar a Puigcerdà (Oficina Comarcal de Turisme de Cerdanya), just al costat mateix del Park Hotel.

ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat per a totes les activitats.
GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL raquetes de neu i bastons.
IVA inclòs.

Material Personal: reviseu el llistat de material que s’especifica a l’apartat superior.
Desplaçament fins a la zona de l’activitat.
Recomanable Cadenes Sempre intentarem anar a zones on no siguin necessaries les cadenes, però a la muntanya poden sorgir imprevistos.

En cas de mal temps: Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar la ruta/recorregut de raquetes de neu per qüestions meteorològiques i de seguretat. ATENCIÓ: hem de saber que a l’hivern hi ha molts dies ennuvolats, amb vent, amb flocs de neu… i això no es considera mal temps i per tant no s’acceptarà la devolució de l’activitat.

– En cas de cancel·lació per part de l’empresa, es podrà escollir entre la devolució dels diners o bé canviar-ho per un altre dia.

– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’import.

PUNT DE TROBADA

OFICINA DISCOVER PYRENEES – C/ PUIG, 4 – PRULLANS

Si la ruta a realitzar és a Porté o la Vall del Puigmal, podem quedar a Puigcerdà (Oficina Comarcal de Turisme de Cerdanya), just al costat mateix del Park Hotel.

Comprova disponibilitat i consulteu els preus

Galeria de fotos