Parc Aventura dels Arbres

Totes les reserves amb un sol CLIC!
Durada de l’activitat
1-2 hores (en funció dels circuits)
Edat mínima
+3 anys
Temporada
Primavera, estiu i tardor
Transport
Amb vehícle propi
Tipus d’activitat
Aventura
Lloc de l’activitat
La Molina Estació (zona Telecabina)
Lloc de la cita
Directament al Parc dels Arbres

PARC AVENTURA DELS ARBRES I UNA SUPERTIROLINA

Aventura pels Aires. A partir dels 3 anys!

El Parc Aventura dels Arbres es troba a la zona de la Molina, ben aprop de l’edifici del telecabina. El parc està format per 4 circuits de duferents nivells i una SuperTirolina de 300m. Des dels 3 anys ja poden participar d’aquesta aventura pels Aires! Tirolines, xarxes, ponts de fusts, ponts tibetans, salts de Tarzan i molts més  jocs en alçada que us permetran gaudir d’aquest bosc vertical a tota la família.

  • Verd-Infantil = 15€ (1 hora aprox.). De 3 a 7 anys. Jocs situats a 1,5m d’alada (*) és obligatòria la presència d’un adult mentre els nens realitzen el circuit. L’adult no paga entrada i pot acompanyar als nens tota l’estona.
  • Blau = 15€ (45′ aprox). A partir dels 7 anys. Circuit d’iniciació.
  • Blau + Vermell = 25€ (1,5 hores aprox.). A partir dels 10 anys. Més altura, més dificultat i més emoció.
  • Blau + Vermell + Negre + Supertirolina = 32€ (2 hores aprox.). A partir dels 10 anys. El circuit més aventurer i que acaba amb un salt per la tirolina de 300m.
  • 2 salts per la Supertirolina = 15€ (30′ aprox). A partier dels 7 anys. També teniu la possibilitat de realitzar la Supertirolina de manera individual i gaudir de saltar dues vegades en una tirolina d’uns 300 mts de longitud!

Ser un valent i adaptar el circuit a la teves possibilitats.

Amb la plataforma de Clic Pirineu teniu actualitzats en tot moment els horaris, les sortides confirmades, el punt de trobada, els requisits… i la gran comoditat de poder fer la reserva on-line i de manera molt senzilla.

  • Vestimenta adequada segons meteorologia: obligatori sempre impermeable.
  • Crema solar, gorra, ulleres de sol.
  • Encara que sigui estiu, és necessari roba d’abric.
  • Calçat esportiu, tipus bambes o bota de muntanya.

La Molina Parc Aventura. Av. Pista Llarga, 7 – La Molina 17537 ALP (Girona). Aparcament on està ubicat l’edifici del Telecabina.

– ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat per a totes les activitats.
– GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats.
– IVA inclòs.

– Material Personal: roba d’esport, calçat esportiu o de muntanya, roba d’abric (segons època de l’any), impermeable, crema solar, motxilla d’esquena, aigua.
– Desplaçament fins a la zona de l’activitat.

– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.

Punt de trobada

La Molina Parc Aventura. Av. Pista Llarga, 7 – La Molina.

Aparcament on està ubicat l’edifici del Telecabina.

Comprova disponibilitat i consulteu els preus

Galeria de fotos