Excursions Guiades amb Kayak

Excursions guiades amb Kayak

Totes les reserves amb un sol CLIC!

Durada de l’activitat
2 hores
Edat mínima
+3 anys
Temporada
Primavera, estiu i tardor
Transport
Amb vehícle propi
Tipus d’activitat
Aquàtica
Lloc de l’activitat
Coll de Nargó
Lloc de la cita
Embarcador de Nargó – embassament d’Oliana

EXCURSIONS GUIADES AMB KAYAK

A partir dels 6 anys. Kayaks d’1, 2, 3 o 4 persones.

Excursions guiades amb kayak en plena natura. Descobreix la flora i la fauna de l’aigua i de la ribera. Deixa’t impressionar per les muntanyes, des de la Cua del Pantà d’Oliana!  Tot fent exercici i sempre amb l’aigua a l’abast per refrescar-te!

Embarquem a prop de Coll de Nargó, a la Cua del Pantà d’Oliana. Comencem amb un breu exercici per familiaritzar-nos amb el material i la tècnica bàsica. En funció del vostre nivell planifiquem la ruta i la distància del recorregut.

Visitarem llocs amagats on només s’hi arriba amb kayak, desembocadures de rius, zones de platja solitèries, penyasegats rocosos…

Saber nadar i no tenir por a l’aigua.
Tenir un mínim de condició física per aguantar 2h remant (tranquil·lament).

Amb la plataforma de Clic Pirineu teniu actualitzats en tot moment els horaris, les sortides confirmades, el punt de trobada, els requisits… i la gran comoditat de poder fer la reserva on-line i de manera molt senzilla.

  • Banyador i tovallola.
  • Bambes esportives o xancletes o escarpins.
  • Unes bambes de recanvi, ja que les de l’activitat es mullaran.
  • Crema solar.
  • Alguna cosa per picar: fruits secs, xocolata, gominoles, barretes… (us deixarem un bidó estanc perquè ho pugueu portar).
  • Aquells que porteu ulleres, millor lents de contacte i si no es possible, doncs mirar que les ulleres vagin lligades per darrera el cap.

Embarcador de Nargó, embassament d’Oliana. Seguir el punt de cita de Google Maps.

– ASSEGURANCES de responsabilitat civil i sanitària.
– GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats.
– IVA inclòs.

– Material Personal: banyador, tovallola, calçat esportiu o xancla, bambes de recanvi, crema solar… Les ulleres han d’anar lligades amb un cordó per darrera el cap.
– Desplaçament fins a la zona de l’activitat.

– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.

Punt de trobada

Embarcador de Nargó, embassament d’Oliana

Un cop a Coll de Nargó, quan abandoneu la carretera general, ja veureu que l’embarcador està indicat amb senyals de fusta amb el logo de Kayaks & Summits.

Comprova disponibilitat i consulteu els preus

Galeria de fotos