Escalada i Mini-Ferrada

Totes les reserves amb un sol CLIC !
Durada de l’activitat
2,5 hores
Edat mínima
+6 anys
Temporada
Primavera, estiu i tardor
Transport
Caminant des de Prullans
Tipus d’activitat
Aventura
Lloc de l’activitat
A 15′ de Prullans
Lloc de la cita
Oficina Discover Pyrenees – Prullans

ESCALADA I MINI FERRADA

Iniciació al món vertical en família, +6 anys.

Iniciació a l’escalada, una activitat pensada per fer en família, apta per tots els nivells, des dels nens/es de 6 anys, fins als pares més atrevits. La dificultat de les vies d’escalada NO és el més important, sinó l’aprenentatge des de l’inici: posar-se l’arnés, aspectes de seguretat, sensació de verticalitat, aspectes bàsics de progressió… i el que costa més, la baixada penjat de la corda! Disposem de 2 vies d’uns 12 metres d’alçada i de diferents graus de dificultat.

La Mini Ferrada està prensada per no haver d’esperar tanta estona a l’escalada: mentre 2-3 persones estan realitzant l’activitat d’escalada, la resta poden estar practicant l’ascens per la ferrada, el maneig dels mosquetons… En fi, ho tenim tot pensat per no parar i aprofitar el temps al màxim!

No tenir por a les alçades.

  • Amb la plataforma de Clic Pirineu teniu actualitzats en tot moment els horaris, les sortides confirmades, el punt de trobada, els requisits… i la gran comoditat de poder fer la reserva on-line i de manera molt senzilla.
  • Tarifa = Adults 25€, nens de 6 a 12 anys 20€.
  • Vestimenta adequada segons meteorologia: obligatori sempre impermeable.
  • Crema solar, gorra, ulleres de sol.
  • Aigua. A l’estiu mínim 1,5 litres per participant.
  • Encara que sigui estiu, és necessari roba d’abric.
  • Calçat esportiu, tipus bambes o bota de muntanya.

Oficina de Discover Pyrenees, a Prullans, just davant de l’Hotel Muntanya (Cerdanya Ecoresort). Des d’aquí anirem caminant fins la zona de l’escalada, no es necessari el cotxe.

– ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat.
– GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.
– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats: dissipador, arnés, casc, mosquetons…
– IVA inclòs.

– Material Personal: roba d’esport, calçat esportiu o de muntanya, roba d’abric (segons època de l’any), impermeable, crema solar, motxilla d’esquena, aigua.
– Desplaçament fins a la zona de l’activitat

– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.
– En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono per canviar-ho per un altre dia o una altra activitat.
– Política de cancel·lacions: si la cancel·lació és fa amb més de 72h d’antel.lació es farà la devolució dels diners o quedaran com a dipòsit per un altre dia. Si es fa entre les 72h i les 24h abans de l’activitat es farà la devolució del 50%. Dins de les 24h prèvies a l’activitat es perdrà el 100% de l’activitat.

Punt de trobada

Oficina Discover Pyrenees – c/ Puig, 4 – Prullans

Davant de l’hotel del Cerdanya Ecoresort

Comprova disponibilitat i consulteu els preus

Galeria de fotos