Karts a pedals

Parc Activitats Cerdanya


Circuit de Karts a Pedals

És un circuit en forma d’oval, d’uns 300m de recorregut i amb un cert desnivell. Per tant, una de les corbes del circuit s’agafarà amb pujada i l’altra banda amb certa baixada.
Disposem d’un total de 7 Karts, dels quals n’hi ha 3 específics pels nens i 4 més que tant els poden utilitzar els nens com els adults (fins a 100kg màxim de pes).
A més a més també podeu gaudir de 2 Patinents amb rodes tot terreny (només nens).
Els Karts d’adults poden incorporar diferents complements: una cadireta per un nen o bé un petit remolc amb dos cadiretes per nens.

Com jugar:

Els 7 Karts a pedals poden utilitzar-se a la vegada, però és importantíssim que es segueixin les normes de seguretat que es descriuen a continuació.
Es una activitat ideal per compartir els pares amb els nens, ja sigui conduint cadascú el seu Kart recorrent així el circuit conjuntament, o bé en cas de ser nens molt petits, doncs que el pare els passegi amb la cadireta o amb el remolc.
Ben cert és que els Karts a Pedals és l’activitat estrella del Parc Activitats Cerdanya.

Normes d’ús i seguretat:
– S’ha d’escollir el Kart adequat a cada participant. Cada Kart té una cartell indicatiu amb el pes màxim que pot suportar. Els adults no poden agafar en cap cas els Karts infantils.
– Respecteu també el pes màxim que poden suportar les cadiretes dels infants. Queda totalment prohibit que els adults utilitzin aquestes cadires.
– És totalment imprescindible saber utilitzar els frens. Per realitzar el circuit els frens són estrictament necessaris. Hi ha una part del circuit que fa baixada i al mateix temps coincideix amb una corba.
– Seguir sempre el mateix sentit de circulació.
– Només es pot circular pel circuit marcat. Prohibit sortir-se’n.
– No xocar ni colpejar amb els altres participants que estan circulant amb els seus Karts.
– Circular a una velocitat moderada. Queda prohibit establir qualsevol tipus de competició.
– Utilitzar el Kart un temps prudencial si hi ha més gent que s’espera.

Puntuació:

  • En aquesta activitat no hi ha puntuació, no existeix la competició. Simplement consisteix en gaudir i compartir una experiència amb família.

 

Descobreix els Pirineus

Què més podeu fer amb Discover Pyrenees?