Circuit d'Habilitats

Parc Activitats Cerdanya


Circuit d’Habilitats

El Circuit d’Habilitats està compost per un total de 10 jocs d’habilitat i destresa. Trobem jocs d’equilibri, troncs de diferents alçades, joc de les rodes, ponts de cable, pont tibetà, passos de cordes… Aquests jocs estan situats a una alçada de 50cm del terra. Cada joc té una barana perquè els nens puguin aguantar-se i millorar així el seu equilibri. Però tot i això és obligatori que els pares estiguin sempre al costat dels nens per tal de donar-los una mà en moments que els hi sigui necessari.

Com jugar:

Els 10 jocs del circuit d’habilitats estan col·locats de tal manera que hi ha una progressió en la dificultat. El primer joc és el més fàcil i l’últim joc és el més difícil. Per tant tindrem que anar seguint l’ordre dels jocs. Els jocs estan limitats per unes cordes que fan de límit, i que per cap motiu ens el podrem saltar. Els pares aniran seguin als nens al seu costat i ajudant-los quan sigui necessari.

Normes d’ús i seguretat:
– Hem de ser molt estrictes en seguir l’ordre dels jocs: no és pot saltar cap joc, no es pot passar per sota de les cordes que limiten els jocs…
– Per pujar a sobre dels jocs hi ha unes petites escales de fusta i per baixar també. No es pot saltar des de d’alt dels jocs al terra.
– Hem d’utilitzar sempre les baranes protectores: ens donen estabilitat i eviten caigudes.
– Els pares sempre a la vora dels nens i els hi han de donar la mà si és necessari.
– Un cop s’ha completat tot el circuït, si es vol es pot tornar a començar.
– Tots els jocs els poden realitzar tant els nens com també els pares. Es tracta de compartir l’activitat conjuntament (primer el pare ajuda al nen i després el nen ajuda al pare).
– Està prohibit còrrer per dins al recinte del circuit d’habilitats, ja que hi ha moltes fustes, cables, baranes… amb les que poden entrebancar-se els nens.

Puntuació:

  • En aquesta activitat no hi ha puntuació, no existeix la competició. Simplement consisteix en gaudir i compartir una experiència amb família.

Descubreix els Pirineus

Què més podeu fer amb Discover Pyrenees?