Circuit de Túnels

Parc Activitats Cerdanya


Circuit de Túnels

El Circuit de Túnels està compost per un total de 8 túnels diferents. Aquest túnels es diferencien tan pel diàmetre com per la llargada del mateix. El circuit comença amb túnels més aviat curts i de gran diàmetre, i cada cop es van fent més petits i més llargs. Acaba amb el Super-Túnel de 16m de llargada!

Com jugar:

Els 8 túnels del circuit estan col·locats de tal manera que hi ha una progressió en la dificultat, per tant tindrem que anar seguint l’ordre establert. Tot el circuit de túnels està limitat per unes cordes que marquen el sentit a seguir, i que per cap motiu ens el podrem saltar. Els pares són una peça clau en aquest circuit, ja que et tot moment tenen que anar controlant que els nens entrin i surtin dels túnels.

Normes d’ús i seguretat:
– Hem de ser molt estrictes en seguir l’ordre dels túnels: no és pot saltar cap túnel, no es pot passar per sota de les cordes que els limiten.
– Els pares sempre han d’anar seguint als nens controlant l’entrada als túnels i la sortida.
– Un cop s’ha completat tot el circuit, si es vol es pot tornar a començar.
– Tots els túnels els poden realitzar tant els nens com també els pares. Es tracta de compartir l’activitat conjuntament (primer entra el nen i tot seguit el pare al seu darrera).
– Els pares han de controlar bé que puguin entrar dins els túnels. En cas de dubtes, no entrar-hi.
– Està prohibit córrer per dins al recinte del circuit de túnels, ja que hi ha molts cables, baranes… amb els que poden entrebancar-se els nens.

Puntuació:

  • En aquesta activitat no hi ha puntuació, no existeix la competició. Simplement consisteix en gaudir i compartir una experiència amb família.

Descubreix els Pirineus

Què més podeu fer amb Discover Pyrenees?