Multiaventura Famílies


Multiaventura Families a la Cerdanya, diversió i seguretat per a tota la familiaEls Paquets i Programes que us mostrem en aquest apartat estan pensats exclusivament per anar amb família: Multiaventura en Família (pares amb nens; pare o mare amb nens…) Les activitats estan ideades per aquest tipus de públic, tenint en compte en tot moment que tant la dificultat física com tècnica estigui adaptada a les edats dels més petits de la família.


Les ESTADES MULTIAVENTURA estan pensades per facilitar-vos la tasca organitzativa a l’hora de preparar la vostra escapada. Les estades multi-activitat inclouen una serie d’activitats d’aventura i acompanyades sempre amb diferents allotjaments a escollir.


Com estan estructurades les Activitats amb nens?

Totes les activitats estan plantejades en funció de 2 intervals d’edat: de 0 a 6 anys (menors) i de 7 a 11 anys (infantils). A partir de 12 anys ja es consideren adults. És molt important que si vostès tenen 2 fills amb edats per exemple de 9 i 13 anys, doncs que planifiqueu activitats SEMPRE pensant en el més petit. Són activitats per gaudir en família i passar-ho bé i cal evitar una mala experiència per haver seleccionat erròniament el nivell. També podeu consultar l’opció de distribuir-vos en diferents activitats, és a dir, el pare i el fill de 9 anys apuntar-se a les activitats infantils i la mare amb el fill de 13 anys a les activitats d’adults.


¡Gaudeix de les millors activitats d’aventura amb nens a la Cerdanya i Pirineus!

Els Programes d’Activitats Concretes:

- Nº concret de nits d’Allotjament.
.- Nº concret d'Activitats.
- Activitats concretes segons programa.
- Activitats amb horari estipulat.
- Places limitades.
- Grups organitzats.
- Grups garantits

Multiaventura Famílies.
On es realitza?:

- La Cerdanya.
- El Capcir.
- Berguedà.
- Alt Urgell.
- A cada paquet s'indica el lloc de realització.
- Escollir l'allotjament en concordança amb les activitats

Els Allotjaments.
Com escollir-los?:

-Allotjaments disponibles per tot el territori.
- Proximitat dels allotjaments segons el programa d'activitats.
- Allotjaments organitzats per categories de preus.
- Diferents tipus d'allotjament: Hotels, Campings, Apartaments, Cases Rurals...