Cerdanya Happy Walking

Camina la Cerdanya en parella, família, nens...


Cerdanya Happy Walking

Cerdanya Wappy Walking: el gran Festival de Senderisme dels Pirineus

3 Nits d’Allotjament en Hotel o Apartament del Cerdanya Ecoresort (segons disponibilitat) + 4 excursions del Cerdanya Happy Walking:
Dijous 31 de maig: Volta als miradors de Prullans (10:00h) + Tastet al Cerdanya Ecoresort.
Divendres 1 de juny: Rocaviva, un laberint màgic de Senders (9:30h) + Tastets
Interpretació de la Fauna Nocturna a la Molina (20:30h) + Tastet + Espectacle.
Dissabte 2 de juny: Territori de Marmotes
(9:00h)Tastets
Diumenge 3 de juny: Serrat de les comes des d’Olopte
(7:00h) + Tastets
Tarifes
TARIFES desde:
Adults 184€ per persona
3ª i 4ª persona adulta  104€
3ª i 4ª persona nens  74€
* Mínima ocupació 2 adults o import equivalent.
* En habitació doble o apartament (segons disponibilitat).
* Esmorzar (11,5€), Àpats (21€).
* Eco Mitja Pensió Inclusive (42,5€), amb circuit SPA, begudes, snaks, descomptes… inclòs.
* En cas d’anul·lació no es tornarà l’import de les activitats.

Reservar

Som Cerdanya Happy Walking:

Els dies 31 de maig, 1, 2 i 3 de juny a Cerdanya viuràs una gran festa de la muntanya! El Cerdanya Happy Walking és el gran festival de senderisme dels Pirineus.

A la Cerdanya, a més d’un territori únic, els senderistes hi trobareu una xarxa de camins molt extensa i un clima agradable per caminar.

Aquests on podreu escollir entre sis rutes guiades. Estanys d’alta muntanya, prats subalpins, boscos ufanosos, la plana i la serra del Cadí seran alguns dels paisatges bucòlics que us acompanyaran. Destaquen una excursió nocturna per conèixer la fauna d’alta muntanya que acabarà amb un espectacle de dansa contemporània enmig del bosc  i una iniciació a la pràctica de la marxa nòrdica per l’enclau de Llívia, a més d’un concert de música tradicional del Pirineu.

Totes les caminades acaben amb un tastet final. Una manera immillorable de recuperar-se de l’esforç i de degustar productes locals com ara carn ecològica, formatges, iogurts, mels, melmelades, embotits, cerveses artesanes…

Les excursions tenen un cost de 12€ (adults) i 6€ (menors de 16anys) i inclouen el guiatge, un “happy kit” per l’excursionista i el tastet de productes de Cerdanya un cop acabada l’excursió. També pots comprar el pack de totes les excursions per 30€.

Aquesta iniciativa neix de la taula de treball de Camins de Cerdanya i compta amb el suport de Turisme Cerdanya, el Consell Comarcal de la Cerdanya i el patrocini del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona.

Posa’t les botes i vine a caminar amb nosaltres!!!
Més informació a: https://cerdanyahappywalking.cat/El preu INCLOU:


ASSEGURANCES de responsabilitat civil, sanitària i de rescat per a totes les activitats.

GUIATGE i acompanyament per monitors i guies titulats en cada una de les activitats.

– El MATERIAL indispensable per desenvolupar les activitats.

GESTIÓ del programa i de l’allotjament escollit.

IVA inclòs.

El preu NO inclou:


Material Personal: roba d’esport, calçat esportiu o de muntanya, roba d’abric (segons època de l’any), impermeable, crema solar, motxilla d’esquena, aigua.

Desplaçament fins a la zona de l’activitat.

Taxa Turística. Directament a l’allotjament. Fins 16 anys no es paga. Més de 17 anys entre 0,25€ i 1,5€ pax i nit en funció de la categoria de l’establiment que escolliu.

A tenir en compte:


– Els canvis d’activitats un cop feta la reserva són limitats. Hi han activitats que un cop reservades NO permeten canvis.

– Ens reservem el dret a canviar, modificar o cancel·lar qualsevol activitats per qüestions meteorològiques i de seguretat.

– Les activitats no són reemborsables. En cas de mal temps o d’anulació, sempre és buscaran alternatives o es compensarà amb un bono.