Water Jump


Water Jump, emocions fortes i cap al llac!

Si el que vols són emocions fortes i refrescar-te una mica, aquesta és la teva activitat. A Err trobaràs un espai dedicat a saltar a un llac amb diferents objectes, ja sigui per viure una experiència única o bé per als més avançats per a practicar freestyle.

A Err podem trobar el Drop-In, o d’altra manera, el Water Jump Parc. El Water Jump compta amb 14 salts per saltar o bé amb esquís, snowboard, bicicleta, skate o amb flotador, o bé sol, és a dir, sense accessoris.

Hi ha un bar a disposició de tothom en el qual podem fer un descans per prendre qualsevol cosa amb un ambient força atractiu, ja que s’acostuma també a posar música per tal d’animar als que salten.

Al juliol i agost s’organitzen activitats diverses com per exemple un dia de jornades obertes o bé l’aportació d’un DJ especial per animar l’ambient durant tots els diumenges d’agost.

 

Dins del Forfait Sensacions:

  • Es podrà gaudir de 10 salts que es podràn fer en flotador, en una planxa o sols durant 3h (adult) o 2h (infantil).
  • Hi ha l’opció de fer servir els altres objectes esmentats i les 4 rampes restants (a la foto les de color gris) pagant un suplement de 5€ al Water Jump.