Raquetes de Neu Famílies


Raquetes de Neu Famílies, iniciació en família al senderisme hivernal.

La Cerdanya, tant catalana com francesa, té una orografia ideal per tal de realitzar sortides amb raquetes de neu. El vessant nord francès ens permet oferir aquestes rutes amb bona quantitat i qualitat de neu. Disposem de rutes per a tots els públics, per a tots els nivells i per a tots els gustos.

Les raquetes de neu ens permeten arribar a indrets màgics de la muntanya que no ens seria possible sense les raquetes de neu. Podrem caminar sobre llacs gelats d’alta muntanya, boscos frondosos plens de neu i per camins desapareguts sota el mantell de neu. Tot això sense oblidar les magnifiques panoràmiques que ens ofereixen les terres ceretanes, això si, sota un mantell blanc, cosa que dona al paisatge un encant especial.

 

Dins del Forfait Sensacions, podeu trobar diferents rutes:


CIRCULAR PELS BOSCOS DE LLES DE CERDANYA: nivell baix, desnivell 120m, 1h 30min aproximadament.

  • Excursió que transcorre íntegrament dins del bosc. Te com a punt de sortida el Refugi de Cap del Rec. A partir de 5-6 anys.

CIRCULAR PELS BOSCOS DE PUYMORENS: nivell baix, desnivell 120m, 1h 30min aproximadament.

  • Una ruta que no segueix cap camí. Els nostres guies us conduiran per prats i boscos, fent així que el quilometratge pugui variar en funció dels grups. A partir de 5-6 anys.

Per a més informació de les rutes, podeu clicar el següent link:

http://www.discoverpyrenees.com/raquetes-de-neu-cerdanya/rutes-familiars/